Super League: Έλειψε ξανά ο Καρασαλίδης και με αυτογκόλ του αντικαταστάτη του πήρε τη νίκη ο Παναθηναϊκός

Αισθητή για ακόμα μια φορά ήταν η απουσία του πρώην σεντερ μπακ της Ξάνθης Αριστοτέλη Καρασαλίδη (φωτο) από τα μετόπισθεν του Παναιτωλικού.

Ο Καρασαλίδης τραυματίστηκε στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και έκτοτε δεν έχει αγωνιστεί, από τότε που ανέλαβε ο Δέλλας την ομάδα, καθώς το πρόβλημα τραυματισμού του δείχνει να είναι σοβαρό στους κοιλιακούς και τον αφηνει οχι μονο εκτός αγωνων αλλά και προπονήσεων.

Το κενό του έχει κληθεί να καλύψει ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων Λιάβας, που ωστόσο δεν διαθέτει την εμπειρία του πρώην στόπερ της Ξάνθης και αυτό φάνηκε στην άκρως επαγγελματική νίκη του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού το μεσημέρι της Κυριακής στο ΟΑΚΑ για την 10η αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 19’ με κοντινό πλασέ στο Μακέντα και πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων στο 43’, όταν σε σέντρα του Ζαγαρίτη ο (αντικαταστάτης του Καρασαλίδη στο κέντρο της άμυνας) Λιάβας στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε τη μπάλα στην εστία του Κνετ. Στις καθυστερήσεις του αγώνα καταλογίστηκε πέναλτι σε χέρι του Σάντσες και ο Μεντόσα ευστόχησε μειώνοντας στο τελικό 2-1.

Για τον Παναθηναϊκό σε ακόμα έναν αγώνα δεν αξιοποιήθηκε ο έχων καταγωγή από την Ροδόπη Φώτης Ιωαννίδης, επίσης διεθνής με την Εθνική Ελπίδων.