Απάντησε στον Κούγια ο Εργοτέλης, επιδεικτική σιωπή από την ΠΑΕ Ξάνθη

Η ΠΑΕ Ξάνθη επέλεξε για ακόμα μια φορά συνειδητά να απαντήσει με την… σιωπή της στις νέες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια στη λογική του «η σιωπή μου προς απάντησή σου», ωστόσο στον Εργοτέλη δεν ακολούθησαν την ίδια τακτική.

Οι Κρητικοί εξέδωσαν ανακοίνωση και απάντησαν στον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ. Οι κιτρινόμαυροι τονίζουν πώς έχουν αναδείξει πολλά παιδιά από τις ακαδημίες τους ενώ αναφέρουν επίσης πώς «αν δεν γνωρίζει ποιος είναι ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ είναι δικό του πρόβλημα η άγνοια, όπως και η σοβαρότητα…».

«Σχετικά με την αναφορά του κ. Κούγια στο όνομα του Συλλόγου μας με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, υπενθυμίζουμε ότι ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, το χρονικό διάστημα που ο κ. Κούγιας άλλαζε ομάδες, ανέβηκε στην Α’ Εθνική δύο φορές με δικά του παιδιά εκ των Ακαδημιών του (που αγωνίστηκαν και αγωνίζονται στην Εθνικής Ελλάδος) και παρέμεινε πιστός στην ποδοσφαιρική του φιλοσοφία μέχρι σήμερα να στελεχώνει το μισό του ρόστερ στην Super League 2 με ποδοσφαιριστές που ανδρώθηκαν στα τμήματα υποδομής του. 
Αν δεν γνωρίζει ποιος είναι ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ είναι δικό του πρόβλημα η άγνοια, όπως και η σοβαρότητα. 
Το πρότυπο ομάδων που ενδεχομένως έχει στο μυαλό του ο κ. Κούγιας, με ταυτότητα την εκάστοτε φωτογραφία του ιδιοκτήτη τους, δεν ενδιαφέρει τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ, γιατί είναι εκτρωματικό παράδειγμα προς αποφυγήν, όπως και η ακατάσχετη φλυαρία».