Το ρολόι – ενθύμιο του Μαραντόνα στα χέρια του… «βασιλιά» του Καρναβαλιού της Ξάνθης (+photos)

Το Καρναβάλι της Ξάνθης ως γνωστόν τα τελευταία χρόνια δεν έχει μόνο βασίλισσα αλλά έχει αποκτήσει και… βασιλιά. Ο λόγος για τον γνωστό πειρατή της Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Γεωργίου.

Μπορεί φέτος να μην είχαμε καρναβάλι λόγω του Covid-19 και να είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα έχουμε και το 2021, ωστόσο ο γνωστός πειρατής – βασιλιάς του Καρναβαλιού της Ξάνθης συνεχίζει να διαφημίζει την πόλη της Ξάνθης και όλη την Θράκη όπου σταθεί και όπου βρεθεί.

Επίσης, εξακολουθεί να παρακολουθεί τα δρώμενα της περιοχής. Είναι αναγνώστης του ThrakiSportS και με αφορμή τις δηλώσεις του Νίκου Καραγεωργίου με τις αναμνήσεις του από τον Μαραντόνα στα παιχνίδια Νάπολι-ΠΑΟΚ και κυρίως την αποκάλυψή του για το ρολόι που τους είχε κάνει δώρο, μας ενημέρωσε ότι ένα από αυτά τα 16 ρολόγια που είχε κάνει δώρο ο Ντιεγκίτο στους παίκτες του ΠΑΟΚ κατέληξε στην δική του οικογένεια..

Ο Νίκος Καραγεωργίου εχει κρατήσει το δώρο αυτό ως κειμήλιο, αλλά ένας άλλος από τους παίκτες του ΠΑΟΚ εκείνης της εποχής, ο Μιχάλης Λεοντιάδης, το είχε χαρίσει αμέσως στην οικογένεια του γνωστού «πειρατή της Θεσσαλονίκης» και «βασιλιά του καρναβαλιού της Ξάνθης». Μάλιστα, από τότε το φοράει επί 32 συνεχόμενα χρόνια η 77χρονη σήμερα μητέρα του.

«Εκ μέρους της οικογενείας μου θέλω να ευχαριστήσω τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Μιχάλη Λεοντιάδη ο οποίος μας χάρισε στις 8 Σεπτεμβρίου 1988 το δώρο που του έκανε ο τεράστιος Diego Maradona την προηγούμενη μέρα στα πλαίσια του Νάπολι-ΠΑΟΚ. Φίλε Μιχάλη, 32 χρόνια είναι μέρα νύχτα στο χέρι της 77χρονης μητέρας μου και πάντα θα μας θυμίζει τον μέγιστο αθλητή Μαραντόνα αλλά και τον τεράστιο άνθρωπο Λεοντιάδη!!!…..», είναι το μήνυμα του Παναγιώτη Γεωργίου.