Επιμένει ο Γεωργούντζος για Γρηγορίου στην Ξάνθη και προσθέτει: «Κόβεται ως ανεπαρκής ο Πόποβιτς»

Ο γνωστός καλαματιανός δημοσιογράφος Σωτήρης Γεωργούντζος έγραψε στα μέσα της περασμένης εβδομάδας ότι ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά την αποχώρησή του από τη Λάρισα θα έρθει στην Ξάνθη. Ο γνωστός τεχνικός όπως έγραψε το ThrakiSortS διέψευσε εμμέσως πλην σαφώς την πληροφορία, αλλά ο Γεωργούντζος με δύο νεώτερα δημοσιεύματα στο sportstonoto επιμένει και μάλιστα προχωράει ένα βήμα παρακάτω.

Με ανάρτησή του το μεσημέρι του Σαββάτου αναφέρει:

Ο Πόποβιτς εξακολουθεί, ή μάλλον είναι πάντα πια υπ’ ατμόν στην Ξάνθη – δεν διαθέτει είπαμε το PRO της UEFA, ενώ… ψιλοκόβετε και ανεπαρκής στην ομάδα, λίγο εκτός τόπου και χρόνου στην Ελληνική, ποδοσφαιρική πραγματικότητα – και έτσι στην ακριτική μας ΠΑΕ προετοιμάζουν το έδαφος για τον αντικαταστάτη του, όπως βέβαια έχει εδώ και ήξερες αποκαλύψει το Sportstonoto.gr, το όνομά του μάλιστα (θυμίζουμε πάντα) θα είναι αυτό του Μιχάλη Γρηγορίου.
Η αλλαγή δε της σκυτάλης εδώ θα γίνει πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2. Νεότερα προσεχώς…

Μία ημέρα νωρίτερα στην ίδια ιστοσελίδα είχε γραφτεί:

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε σήμερα στην ΕΡΑ σπορ και άφησε εμμέσως ανοικτό  παρακαλώ το θέμα  ότι θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ξάνθης (δεν διέψευσε βέβαια τίποτα, παρά τις ευσεβείς… ελπίδες κάποιων, που έχασαν φυσικά και αυτή την είδηση- άλλωστε δεν τους διαβάζει, έτσι κι αλλιώς, κανείς), όπως βέβαια αποκάλυψε – και εδώ – το Sportstonoto.gr!
Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΛ μεταξύ άλλων  τόνισε ότι: «Το τηλέφωνο μου χτύπησε 2-3 φορές από ομάδες του εξωτερικού (!), αλλά δεν με έπεισε κανένα, από αυτά του εξωτερικού πάντα, από τα πρότζεκτ».
Μεταξύ άλλων – επαναλαμβάνουμε – ο 48χρονος Έλληνας προπονητής, επισήμανε:

«Θέλω να πάρω το χρόνο μου, να σκεφτώ το επόμενο βήμα της καριέρας μου και να περάσω χρόνο με την οικογένεια μου. Το τηλέφωνο μου χτύπησε 2-3 φορές και από ομάδες του εξωτερικού, αλλά δεν με έπεισε κανένα από τα πρότζεκτ, των ομάδων του εξωτερικού».
Οι τελευταίες πάντως – έγκυρες και αποκλειστικές πάντα – του πανελλήνιου Sportstonoto.gr, αναφέρουν πως από Δευτέρα, με τον νέο δηλαδή μήνα, θα ανακοινωθεί ο Μιχάλης Γρηγορίου από την ΠΑΕ της Ξάνθης!

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Μιχάλης Γρηγορίου στην ίδια συνέντευξη, όπως έγραψε το ThrakiSportS, διευκρίνισε ότι το τηλέφωνό του «δεν χτύπησε από ελληνική ομάδα, όπως γράφτηκε, ιδίως χθες». Συνεπώς ο Γρηγορίου κόντρα σε αυτά που γράφονται στο sportstonoto ουσιαστικά διέψευσε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, χωρίς να αναφέρει ομάδα, οποιαδήποτε επαφή με την Ξάνθη. Τώρα, αν ισχύει ή όχι, αυτό το γνωρίζουν μόνον ο ίδιος ο Γρηγορίου και φυσικά οι άνθρωποι του ΑΟΞ, αλλά η ιστοσελίδα από την Καλαμάτα επιμένει ότι όχι απλά υπάρχει φλερτ αλλά και… προγαμιαίο συμβόλαιο.

Από την ΠΑΕ Ξάνθη πάντως αντιμετωπίζουν μάλλον με… αδιαφορία το όλο ζήτημα που έχει αναπτυχθεί. Πηγές της ομάδας αναφέρουν πάντως ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα Πόποβιτς, πέρα από το ότι προσπαθούν να εξηγήσουν στον άνθρωπο την ελληνική τρελή πραγματικότητα που δεν επιτρέπει ακόμα την έναρξη του πρωταθλήματος. Σε σχέση δε με την έλλειψη κατάλληλου διπλώματος της UEFA, όπως έχει γράψει το ThrakiSportS, δεν υπάρχει ζήτημα από την στιγμή που στο τιμ υπάρχει πρόσωπο που το διαθέτει (ο Γιώργος Μαραντας). Άλλωστε και ο Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ δεν έχει το κατάλληλο δίπλωμα αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να είναι στην πραγματικότητα ο προπονητής του δικεφάλου, άσχετο αν δεν δηλώνεται ως πρώτος.