Διάψευση Γρηγορίου για επικοινωνία με την ομάδα της Ξάνθης και οποιαδήποτε άλλη στην Ελλάδα

«Θέλω να πάρω το χρόνο μου, να σκεφτώ το επόμενο βήμα της καριέρας μου. Καταρχήν όμως θέλω λίγο να ξεκουραστώ και να περάσω χρόνο με την οικογένεια μου. Θέλω πάντα το επόμενο βήμα να με πηγαίνει παρακάτω, σε κάτι καλύτερο. Ήδη το τηλέφωνό μου χτύπησε 2-3 φορές. Όχι όμως από την Ελλάδα, όπως γράφτηκε, ειδικά χθες. Από ομάδες του εξωτερικού με κάλεσαν, αλλά δεν με έπεισε κανένα από τα πρότζεκτ αυτά».

Αυτό ανέφερε ο Μιχάλης Γρηγορίου σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής στον Τάσο Επιτροπου και την ΕΡΑ Σπορ, διαψεύδοντας εμμέσως πλην σαφώς όχι απλά ότι έρχεται στην Ξάνθη, όπως γράφτηκε (το σχετικό ρεπορτάζ αναδημοσιεύθηκε και από το ThrakiSportS) αλλά και ότι υπήρξε οποιαδήποτε επικοινωνία με τους ανθρώπους της ομάδας της Θράκης και γενικά με οποιαδήποτε άλλη ομάδα από την Ελλάδα, μετά το διαζύγιό του με την ΑΕΛ.

Από εκεί και πέρα, ο Μιχάλης Γρηγορίου για ακόμα μια φορά αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την συνεργασία του με τον Αλέξη Κούγια και την ΑΕΛ: «Από τη συνεργασία που είχα με την ομάδα έχω μόνο καλά να κρατήσω. Με ενδιαφέρει η εξέλιξη της ομάδας, ενώ πέρσι κάναμε μια πάρα πολύ καλή χρονιά φθάνοντας πολύ κοντά στην είσοδο μας στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στο Γιάννη Τάτση και γενικότερα στην ιστορική ομάδα της ΑΕΛ. (…) Πολλά ακούστηκαν, αλλά με τον Αλέξη Κούγια ήμασταν και παραμένουμε φίλοι. Είχαμε μια εξαιρετική σχέση. Δεν μπορώ να διαγράψω το χρόνο που συνεργαστήκαμε και να κρατήσω την τελευταία στιγμή. Μεταξύ μας υπήρχε αλληλοεκτίμηση και σεβασμός. Κρατάω όλα τα καλά τόσο από τον κύριο Κούγια, όσο και από την ομάδα».

Για το φετινό πρωτάθλημα ανέφερε: «Η κατάσταση που επικρατεί εξαιτίας του κορονοϊού επηρεάζει και τις ομάδες. Παρόλα αυτά μπορώ να πω ότι ο Ολυμπιακός φαίνεται πως συνεχίζει την περσινή εξαιρετική του πορεία και είναι ένα βήμα πιο μπροστά από τις υπόλοιπες ομάδες. Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ είναι δυνατές, ενώ και ο Άρης είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Η πορεία του πρωταθλήματος θα κριθεί από τη σταθερότητα της κάθε ομάδας».

Για το ντέρμπι Άρης – Ολυμπιακός ανέφερε: «Είναι ένα ντέρμπι κορυφής. Είναι πολύ ωραίο που ο Άρης βρίσκεται τόσο ψηλά στη βαθμολογία. Η πρόσληψη του Άκη Μάτζιου φαίνεται πως έδωσε αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Όπως είπα και προηγουμένως ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός, οπότε προβλέπω ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και αρκετά καλό θέαμα».

Για το μοντέλο ποδοσφαίρου που του αρέσει σχολίασε: «Όλα τα μοντέλα ποδοσφαίρου εμφανίζουν διαφορές και δεν είναι όμοια. Εγώ λειτουργώ παίρνοντας τα στοιχεία που μου αρέσουν από όλα τα μοντέλα ποδοσφαίρου, τοποθετώντας τα στη δική μου σκέψη και στο δικό μου πλάνο».

Τέλος, για τον Ντιέγκο Μαραντόνα ανέφερε: «Είναι μία πάρα πολύ θλιβερή είδηση για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο και ειδικά για τη δική μας γενιά ήταν ο άνθρωπος που μας ώθησε να ασχοληθούμε με το ποδόσφαιρο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις απίθανες στιγμές που έζησα ως παιδί βλέποντας τον στο Μουντιάλ του 1986 και στη Νάπολι. Για εμένα είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών και παρά το θάνατο του, ο μύθος του θα μείνει ανεξίτηλος στο πέρασμα των αιώνων».