Στον πρόεδρο της SL2-FL Λεωνίδα Λεουτσάκο ρίχνει τις ευθύνες ο Γιώργος Βαζάκας

Επέμεινε στην επίθεσή του στον πρόεδρο της Super League 2 και Football League Λεωνίδα Λοουτσάκο ο πρώην προπονητής του Ορέστη Ορεστιάδας Γιώργος Βαζάκας, μιλώντας στο Sportstonoto Radio και στους Σωτήρη Γεωργούντζο και Κώστα Γιαννάκη.

Ο νυν προπονητής του Αστέρα Βλαχιώτη έριξε στον πρόεδρο της διοργανώτριες τις ευθύνες για την πρωταρχική ευθύνη που δεν ξεκίνησε καν εφέτος ακόμη η Super League 2 και η Football League.

“Ναι, ο Λεουτσάκος φταίει πρωτίστως για τους άστοχους χειρισμούς που έγιναν από το καλοκαίρι. Αυτός φταίει που είναι ο πρόεδρος. Δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον Λεωνίδα, όμως αυτός είναι πρόεδρος, αυτός να αναλάβει και τις ευθύνες που του αναλογούν. Ο πρόεδρος έχει τις ευθύνες και όχι ο… καθαριστής των γραφείων της Ένωσης. Και αυτός όμως κοιτούσε πρώτα τα συμφέροντα της Super League 2 και βέβαια ο Super League 1, σας το ξαναλέω αυτό, κοιτάει μόνο το συμφέρον της και αδιαφορεί για το υπόλοιπο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς όμως ο Λεουτσάκος δεν χτύπησε όπως λέμε γροθιά στο μαχαίρι . Μόνο λόγια λόγια, λόγια…”, είπε χαρακτηριστικά ο πρώην προπονητής του Ορέστη Ορεστιάδας και νυν του Αστέρα Βλαχιώτη.