Super League: Μοιράστηκαν τους βαθμούς χωρίς τέρματα Ράσταβατς και Παράσχος

Στην λευκή ισοπαλία (0-0) ολοκλήρωθηκε η εξ’ αναβολής αναμέτρηση του «Θ. Κολοκοτρώνης» ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και Απόλλων Σμύρνης για την 3η αγωνιστική της Super League 1.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπήμενο στους περισσότερους τομείς του, με τους δύο τεχνικούς, Μίλαν Ράσταβατς και Γιώργο Παράσχο, που έχουν περάσει και αφήσει το στίγμα από τον πάγκο της Ξάνθης, να δίνουν μεγάλη έμφαση στην τακτική. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο, με τον Απόλλωνα να είναι καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου 45λέπτου και τον Αστέρα σε εκείνη του δευτέρου· έχοντας ωστόσο η καθέμια τις στιγμές της. Σε μία εξ αυτών πρωταγωνιστής ήταν ο Χρήστος Λισγάρας, ο οποίος στο 81′ θα μπορούσε να δώσει ακόμη και τη νίκη στην ομάδα του, χάρη στα γνωστά και από την πολυετή θητεία του στον ΑΟΞ ανεβάσματά του στις στημένες φάσεις· παρόλο όμως που νίκησε τους πάντες στον αέρα, η κεφαλιά του κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Βασικός με τους Αρκάδες, που έφτασαν τους 12 βαθμούς στο πρωτάθλημα, αγωνίστηκε ο πρώην χαφ του Πανθρακικού Χουάν Μουνάφο· ενώ πέραν του Λισγάρα, θέση στη δεξία πλευρά της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» είχε και ο Δήμος Μπαξεβανίδης.