Αργή σταδιακή βελτίωση αλλά η μάχη συνεχίζεται για τον Κώστα Ναλμπάντη! «Παλεύω, σας ευχαριστώ και… σας αγαπώ»

Ευχάριστα είναι τα νέα από τη μεγάλη μάχη ζωής που δίνει ο Κώστας Ναλπάντης στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου στη Ρόδο κόντρα στον Covid-19.

Τα τελευταία δύο 24ωρα συνεχίστηκε η αργή αλλά σταδιακή βελτίωση της υγείας του που ξεκίνησε από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής ενώ 2-3 φορές την ημέρα επικοινωνεί τηλεφωνικά για σύντομο χρονικό διάστημα με τον δίδυμο αδελφό του Αποστόλη που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

«Παλεύω… σας ευχαριστώ και σας αγαπώ», είναι το νέο μήνυμα που στέλνει ο Κώστας Ναλπάντης μέσω του sports3 σε όλο τον κόσμο του βόλεϊ αλλά και σε όσους ανησύχησαν με την είδηση της περιπέτειας της υγείας του.

Τα τελευταία δύο 24ωρα μειώθηκε ελαφρά η παροχή οξυγόνου σημάδι που αποδεικνύει την βελτίωση της λειτουργίας των πνευμόνων του και αυτό κάνει τους γιατρούς να αισιοδοξούν πως θα συνεχιστεί η αποκλιμάκωση των συμπτωμάτων μέχρι που να μην χρειάζεται καθόλου υποστήριξη οξυγόνου.

«Αυτό που προέχει είναι να πάνε όλα καλά με τον αδελφό μου. Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλο τον κόσμο και κυρίως τους ήρωες που εργάζονται στα νοσοκομεία και κυρίως στο νοσοκομείο της Ρόδου και περιθάλπουν τον Κώστα. Σας ευχαριστούμε όλους και η μάχη του Κώστα συνεχίζεται», είπε στο sports3 ο Απόστολος Ναλπάντης.