«Θλίψη, στεναχώρια, ίσως και οργή» τα συναισθήματα του Σάββα Κωφίδη για την κατάντια του Ηρακλή

«Ειναι θλιβερό να βρίσκεται αυτή η ομάδα του Ηρακλή σε αυτήν την κατάσταση. Αισθάνομαι φυσικά νοσταλγία, θλίψη, στεναχώρια, ίσως και οργή για το πως βρέθηκε εκεί ο Ηρακλής».

Αυτό ανέφερε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής Σάββας Κωφίδης, νυν υπεύθυνος ακαδημιών της ΠΑΕ ΟΦΗ, ο οποίος στο παρελθόν πέρασε και από τον πάγκο της Ξάνθης (πριν 13 χρόνια), μιλώντας για την ομάδα του Ηρακλή από την οποία αναδείχθηκε και η οποία φέτος αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική και είναι στον ίδιο όμιλο με τις επτά ομάδες της Θράκης.

Μάλιστα, θυμήθηκε και την ημέρα που είχε πάει να υποδεχθεί τον μεγάλο Βασίλη Χατζηπαναγή σαν οπαδός της ομάδας, η οποία ήταν σαν σήμερα (χθες Κυριακή για την ακρίβεια) πριν από ακριβως 35 χρόνια, στις 22 Νοεμβρίου του 1975.

«Ημουν 14 χρονων όταν ηρθε ο Βασίλης Χατζηπαναγής στην Ελλάδα. Είχανε φτάσει στα αυτιά μας ότι είναι μάγος της μπάλας και πήγαμε να τον υποδεχτούμε. Μικρό παιδί ήμουν, το θυμάμαι σαν σήμερα. Αλλά αυτό που φάνταζε παραμύθι, το ζήσαμε στην πραγματικότητα», είπε ο Σάββας Κωφίδης, ο οποίος στη συνέχεια έπαιξε συμπαίκτης με τον Βασίλη Χατζηπαναγή.