Στο περίμενε η Ξάνθη και οι άλλες ομάδες της SL2 – Καμία απόφαση για έναρξη από την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων

Ουδεμία ενημέρωση έχει η διοργανώτρια αρχή της Super League 2 στο αίτημα για έναρξη ομαδικών προπονήσεων και ορισμό ημερομηνίας για έναρξη του πρωταθλήματος, στο οποίο θα λάβει μέρος και η Ξάνθη.

Την Δευτέρα συνεδρίαση η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας αλλά φαίνεται ότι δεν υπήρξε κάποια οποιαδήποτε απόφαση, την ίδια ώρα που διαψεύδεται και η πληροφορία που υπήρχε και μεταδόθηκε από την Κυριακή για παράσταση ενώπιον της Επιτροπής του προέδρου της SL2 Λεωνίδα Λεουτσάκου μαζί με τον Μπουτσικάρη της SL1 και εκπρόσωπο της ΕΠΟ..

Το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ Παναγιώτης Διακοφώτης είχε αναφέρει σε πρόσφατες δηλώσεις ότι πιθανό να γινόταν παράσταση στην Επιτροπή Λοιμωξιολόγων για να δοθούν απαντήσεις στο αίτημα της διοργανώτριας για έναρξη της Super League 2, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βρασίδα Ράπτη στo Football League News «αυτό διαψεύδεται από τη διοργανώτρια αρχή, πόσω δε μάλλον ότι κάτι τέτοιο θα γινόταν τη Δευτέρα (23/11)».

Κατά συνέπεια, η Super League 2 συνεχίζει να βρίσκεται σε αναμονή απάντησης για το αίτημα έναρξης ομαδικών προπονήσεων, αλλά αν κρίνει κανείς από τις τοποθετήσεις των αρμόδιων φορέων, δεν φαίνεται στον ορίζοντα έναρξη επίσημων αγώνων στα μέσα Δεκεμβρίου. Ο πρόεδρο Λεωνίδας Λεουτσάκος, πάντως, είχε δηλώσει πως εξελίξεις αναμένεται να δρομολογηθούν εντός της τρέχουσας εβδομάδας και μένει να φανεί αν θα επιβεβαιωθεί.