Super League: Ντόμινο αλλαγών στους διαιτητές της αγωνιστικής λόγω της Κουρομπίλια

Αν και πρώην διαιτητής της ΕΠΣ Θράκης και νυν της Δυτικής Αττικής Χρύσα Κουρομπίλια ορίστηκε ως πρώτη βοηθός στην αναμέτρηση του Σαββάτου Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης, τελικά δεν θα βρεθεί.

Λόγω ζητήματος που δεν ανακοινώθηκε από την ΚΕΔ, αντικαταστάθηκε από τον Ανδρέα Φωτόπουλο της ΕΠΣ Αθηνών. Αυτή η αντικατάσταση προκαλεί ωστόσο ένα μικρό ντόμινο και άλλων αλλαγών.

Συγκεκριμένα, ο Φωτόπουλος είχε οριστεί βοηθός VAR στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Στην θέση του ανακοινώθηκε εν τέλει ο Κώστας Τριανταφύλλου της ΕΠΣ Αρκαδίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόβλημα δημιουργήθηκε και με τον VAR του αιώνιου ντέρμπι. Οπως ανακοινώθηκε από την ΚΕΔ, αντικαθίσταται ο Bruno Esteves από τον Άγγελο Ευαγγέλου.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η Κ.Ε.Δ. προέβη στην αναπλήρωση του Πορτογάλου Video Assistant Referee εξαιτίας αιφνίδιου προσκόμματος στην εκπλήρωση του ταξιδιωτικού του προγράμματος, με αποτέλεσμα να μην καταστεί δυνατή η άφιξή του στη χώρα μας. 
Ο κ. Esteves επρόκειτο να μεταβεί από την Πορτογαλία στη χώρα μας, ενώ οι συμπατριώτες του, που έχουν οριστεί ως διαιτητική ομάδα του αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα και αφίχθηκαν από το Σεράγεβο, όπου είχαν οριστεί στην αναμέτρηση του UEFA Nations League Βοσνία-Ιταλία.
Η Κ.Ε.Δ. βρισκόταν σε αναμονή πιθανής αποκατάστασης του προβλήματος που αντιμετώπισε ο κ. Esteves (λόγω των απαράβατων ταξιδιωτικών κανόνων που τηρούνται από τις εθνικές αρχές για τον περιορισμό εξάπλωσης του COVID-19) και εξάντλησε κάθε χρονικό περιθώριο πριν αποφασιστεί η αντικατάστασή του
».