Super League: Νίκη στο πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι του Βασίλη Τοροσίδη στη νέα του θέση!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού στο Φάληρο, χάρη στο πολύ ωραίο γκολ του Φορτούνη, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League και βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αυτό ήταν το πρώτο ντέρμπι του Ξανθιώτη τεχνικού διευθυντή του Ολυμπιακού στην νέα του θέση, καθώς φυσικά σαν ποδοσφαιριστής είχε ζήσει πολύ καλά την ένταση αυτών των παιχνιδιών, ιδιαίτερα υπό κανονικές συνθήκες με γεμάτα γήπεδα.

Ο Ολυμπιακός σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια ήταν πολύ καλύτερος στο πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού, μετουσιώνοντας την ανωτερότητα του σε γκολ στο 21′ μετά από ωραίο αριστερό σουτ του Φορτούνη.

Στο δεύτερο μισό οι πράσινοι του Κομοτηναίου Φώτη Ιωαννίδη που δεν αγωνίστηκε έδειξαν πολύ καλύτερο πρόσωπο, χάνοντας τεράστια ευκαιρία με τον Μακέντα στο 77′ όταν από το ύψος της μικρής περιοχής και εξουδετερωμένο τον Σα πλάσαρε πάνω από την εστία.

Στα τελευταία λεπτά ο Παναθηναϊκός συνέχισε να έχει την υπεροχή αλλά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα, με το «αγχωτικό» αλλά ουσιαστικό 1-0 να μένει μέχρι το τέλος για τους Πειραιώτες πήραν το τρίποντο.