Super League: «Χ»αρίστηκαν τους βαθμούς Γούτας-Λισγάρας και Μπαξεβανίδης

Στο ισόπαλο 2-2 έμειναν Ατρόμητος και Απόλλων Σμύρνης στο Περιστέρι, σε ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες είχαν έντονη διάθεση και πάθος για τη νίκη, που όμως δεν ήρθε για καμία εκ των δύο.

Ο Απόλλων κατάφερε να αιφνιδιάσει τους Περιστεριώτες μόλις στο 4′, όταν από σέντρα του Μπεντινέλι, ο Φατιόν με κεφαλιά σημείωσε το 0-1. Καθώς είχε ανοίξει ο «χορός των τερμάτων», το παιχνίδι απέκτησε ρυθμό, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν και να χάνουν καλές φάσεις. Στο 37′ ο Ατρόμητος έφτασε στην ισοφάριση, με τον Μανούσο να εκτέλει έυστοχα το πέναλτι που είχε υποδείξει ο Τζήλος σε χέρι του αμυντικού των φιλοξενούμενων, Ντομίνγκες.

Στην επανάληψη, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» χτύπησε εκ νέου στα πρώτα λεπτά· με τον Νίκο Ιωαννίδη να γράφει από κοντά το 1-2 στο 47′. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και πίεσαν για την ισοφάριση. Αυτή όμως ήρθε αρκετά αργότερα στο παιχνίδι και πάλι από την άσπρη βούλα. Συγκεκριμένα, στο 72′ ο Μανούσος εκτέλεσε και πάλι εύστοχα το πέναλτι που είχε υποδείξει στο 65′ ο Τζήλος (με τη βοήθεια του VAR) σε τράβηγμα του Κιτοκό στον Χριστοδουλόπουλο.

Βασικός καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης αγωνίστηκε ο πρώην κεντρικός αμυντικός της Ξάνθης Δημήτρης Γούτας, ο οποίος μάλιστα στο 59ο λεπτό είχε ευκαιρία να σκοράρει και να ισοφαρίσει για την ομάδα του, χωρίς όμως επιτυχία. Βασικοί επίσης ήταν από την άλλη πλευρά του γηπέδου οι δύο πρώην παίκτες της Ξάνθης (που βρισκόταν και στο περσινό ρόστερ του ΑΟΞ), Χρήστος Λισγάρας και Δήμος Μπαξεβανίδης, ως στόπερ στην τριάδα της άμυνας και ως δεξί μπακ-χαφ αντίστοιχα στο σχήμα του πρώην τεχνικού της Ξάνθης Γιώργου Παράσχου.