ΕΠΣ Θράκης: Σεμινάριο της ακαδημίας Θράκες με εισηγητή της ΕΠΟ για την αξία της σωστής νοοτροπίας στον αθλητισμό

Ένα εξαιρετικό διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 27/11 στις 8.00 το βράδυ από τον συνεργάτη ψυχολόγο της ΕΠΟ Αχιλέα Υφαντίδη με πρωτοβουλία της ακαδημίας των Θρακων.

Η ανακοίνωση των Θρακών: Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους μικρούς μας αθλητές η ακαδημία μας θέλει να είναι δίπλα τους όσο το δυνατόν περισσότερο ακόμα κι αν δεν γίνεται να βρεθούμε στον αγωνιστικό χώρο. Από την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν διάφορες δραστηριότητες με σκοπό την ψυχολογική και διανοητική τόνωση των παιδιών-αθλητών αλλά και των γονέων. Μία από αυτές τις δραστηριότητες είναι το σεμινάριο με θέμα την <<Αξία της σωστής νοοτροπίας στον αθλητισμό>> με εισηγητή τον εξαίρετο ψυχολόγο – επικοινωνιολόγο και επιστημονικό συνεργάτη των σχολών UEFA της ΕΠΟ κ. Αχιλλέα Υφαντίδη.

Ο κ. Υφαντίδης είναι γνωστός στον χώρο του ποδοσφαίρου για το εξαιρετικό έργο του πάνω σε θέματα ψυχολογίας και θα μας δώσει απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα γονέων και παιδιών-αθλητών σε μια περίοδο που η τόνωση της ψυχολογίας και ο διαφορετικός τρόπος σκέψης είναι πιο σημαντικά από ποτέ.