Ικανοποίηση στην ΠΑΕ Ξάνθη από την πρώτη εβδομάδα διάθεσης των νέων καρτών μέλους της ομάδας

Η ΠΑΕ Ξάνθη ως γνωστόν φέτος αποφάσισε να μην κυκλοφορήσει εισιτήρια διαρκείας καθώς έτσι κι αλλιώς δεν μπορει ο κόσμος να πάει στο γήπεδο, όμως την έναρξη της νέας εποχής την σηματοδοτούν οι κάρτες μέλους.

Η νέα αυτή πρωτοβουλία ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα και παρόλο που βρισκόμαστε σε περίοδο lockdown με τις μετακινήσεις να περιορίζονται στις απολύτως αποαραίτητες, οι πληροφορίες από τους ανθρώπους της ΠΑΕ αναφέρουν ότι υπάρχει ικανοποίηση από την ανταπόκριση του κόσμου.

Τηλεφωνικές παραγγελίες γίνονται τόσο για την Fans Card των 25 ευρώ όσο και για την VIP των 55 ευρώ. Και όλα αυτά χωρίς ακόμα να εχει επικοινωνηθεί ιδιαίτερα η όλη αυτή νέα πρωτοβουλία, πέρα από το δελτίο Τύπου της περασμένης Παρασκευής, αν και αναμένεται μια επικοινωνιακή καμπάνια τις επόμενες μέρες στα τοπικά μέσα.

Στην ΠΑΕ Ξάνθη εκτιμούν ότι ιδίως τον Δεκέμβριο, που τουλάχιστον ο ιδιωτικός τομέας θα δει και το Δώρο των Χριστουγέννων, οι πιστοί φίλοι της ομάδας παρά τις δεδομένες οικονομικές δυσκολίες της εποχής θα σπεύσουν να γίνουν μέλη της όλης προσπάθειας – η οποία έχει περισσότερο συμβολικό χαρακτήρα αλλά θα έχει και πλεονεκτήματα για τους κατόχους των καρτών μέλους της νέας εποχής του ΑΟΞ.

Ηδη αναζητείται τρόπος να μπορούν ενδεχομένως να γίνουν και online παραγγελίες στα πρότυπα των ηλεκτρονικών καταστημάτων και με την δυνατότητα να καταβάλλεται με αντίστοιχο το σχετικό αντίτιμο. Σε κάθε περίπτωση, στην ΠΑΕ Ξάνθη δίνουν μεγάλη σημασία στην επιτυχία αυτού του νέου εγχειρήματος, που θα αποτελέσει και ένα πρώτο δείγμα για την ανταπόκριση του κόσμου στην νέα τάξη πραγματων.

Ηδη πάντως ακούγεται ότι πρόσωπα που για λόγους διαφωνιών με την παλιά διοίκηση είχαν χρόνια να πατήσουν το πόδι τους στα Πηγάδια, ήδη έχουν εκφράσει πρόθεση να αγοράσουν κάρτες μέλους της νέας εποχής του ΑΟΞ.