«Φεβρουάριο ξανά το πρωταθλημα, θα αργήσει ο εμβολιασμός» η εκτίμηση του ισχυρού άνδρα του… Ηρακλή

Ο ισχυρός αντρας του Ηρακλή σε μπάσκετ αλλά και ποδόσφαιρο Θόδωρος Δρακόπουλος, μίλησε για τις εξελίξεις με τον κορονοϊό, αλλά και το ποδόσφαιρο του Γηραιού αφήνοντας ανοιχτό το θέμα της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας από τον Σπύρο Μπαξεβάνο.

Ο χρηματοδότης του Ηρακλή που ως προς το ποδοσφαιρικό του κομμάτι είναι αντίπαλος των επτά ομάδων στην Θράκη στην Γ’ Εθνική ενώ το μπασκετικό αγωνίζεται πλέον στην Basket League, διατηρεί στην Αθήνα επιχείρηση στον Ιατρικό χώρο αυτό (την “Nutrimedica”) και μίλησε στον «Metropolis» για πολλά: «Εγώ το βλέπω δύσκολο να γίνει νωρίς ο εμβολιασμός, αλλά πιστεύω μέχρι τέλη Δεκεμβρίου να έχουν πάρει έγκριση κάποια εμβόλια και μέσα στον Ιανουάριο να ξεκινήσει ο εμβολιασμός.

Οι δύο εταιρείες θα καταθέσουν φάκελο αρχές Δεκεμβρίου και υποθέτω ότι λόγω εκτάκτου ανάγκης θα εγκριθούν μέσα στον επόμενο μήνα και αρχές Ιανουαρίου να μπορεί να γίνει. Η έγκριση θα πάρει δύο εβδομάδες» είπε αρχικά ο ισχυρός άνδρας του Ηρακλή Θεόδωρος Δρακόπουλος και στη συνέχεια μίλησε για το ποδοσφαιρικό τμήμα και ανέφερε τα εξής: 

«Το ποδόσφαιρο δεν λειτουργεί, οπότε δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε. Δεν ξέρουμε πότε θα αρχίσει. Ο κόσμος να μην αγωνιά, θα βρεθεί λύση με τον προπονητή. Αλλά θα ξαναπαιχτεί πρωτάθλημα τον Φεβρουάριο. Δεν ξέρω αν θα είναι ο Μπαξεβάνος νέος προπονητής του Ηρακλή, θα το δείξει ο καιρός. Πρέπει να κάνει λίγο υπομονή ο κόσμος. Για μένα δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση.

Ο συνεταιρισμός δεν είναι δύσκολος, απλώς, κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν θέμα. Δεν είναι το απόλυτο ότι όποιος βάζει τα λεφτά θα αποφασίζει και μόνος του. Εμένα μου αρέσει να είμαι δημοκρατικός. Κάποιοι θεωρούν ότι επειδή είμαστε στην Αθήνα δεν μπορούμε να διοικήσουμε. Αυτό είναι λάθος. Στο μπάσκετ πάμε καλά, λειτουργούμε επαγγελματικά, έτσι θα γίνει και το ποδόσφαιρο, μην αγχώνεστε».