ΕΠΣ Ξάνθης: Ο Άρης Πετεινού πρώτη ομάδα του τοπικού που γίνεται δεκτή στο Μητρώο της ΓΓΑ

Ο Αρης Πετεινού είναι μια ομάδα που διαχρονικά χαρακτηρίζεται από την πολύ καλή της οργάνωση, σε αγωνιστικό αλλά και διοικητικό επίπεδο.

Την στιγμή της διακοπής των πρωταθλημάτων ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Ξάνθης μετά από επτά αγωνιστικές. Ωστόσο αυτήν την εβδομάδα πέτυχε μια ακόμα πρωτιά, αν και υπάρχει αναστολή στην αγωνιστική δράση.

Ο Αρης Πετεινού έγινε η πρώτη ομάδα που αγωνίζεται στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ξάνθης, της οποίας εγκρίθηκε η αίτηση και εντάχθηκε στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Είναι το τέταρτο ποδοσφαιρικό σωματεία σε όλη την Θράκη που επιτυχγάνει κάτι τέτοιο και μόλις το δεύτερο από τον Νομό Ξάνθης, αφού προηγήθηκε από την περασμένη εβδομάδα η Βασίλισσα της Θράκης που αγωνίζεται στην Α’ Εθνική Γυναικών.

Οι άλλες δύο θρακιώτικες ποδοσφαιρικές ομάδες που ήδη έχουν εγγραφεί στο Μητρώο της ΓΓΑ και έχουν εγκριθεί τα αιτήματά τους υπενθυμίζεται ότι είναι η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου από τον Νομό Ροδόπης και ο Ποντιακός Αλεξανδρούπολης από τον Εβρο.

ΜΦ65ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ27/06/202016/11/2020ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ