Βροχή τα συλλυπητήρια από όλη την Θράκη για την ξαφνική απώλεια του Γιάννη Τζεβρεντζή

Βροχή από όλη την Θράκη έρχονται τα συλλυπητήρια μηνύματα για την ξαφνική απώλεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Δόξας Δράμας και πολλών άλλων ομάδων και μετέπειτα επιτυχημένου προπονητή Γιάννη Τζεβρεντζή, με παρελθόν και στην ΠΑΕ Θράκη.

Τόσο ο Παναγιώτης Λογαράς της Αλεξανδρούπολης όσο και ο υπεύθυνως ακαδημιών του Πανθρακικού Φώτης Κωνσταντινίδης ήταν από τους πρώτους που έπευσαν να τον αποχαιρετήσουν και να συλλυπηθούν τους οικοίους του, με σχόλιά τους στην σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου Παλαιμάχων Δόξας Δράμας.

Ο Χρήστος Χιονάς έσπευσε επίσης να στείλει το δικό του συλλυπητήριο μήνυμα κάτω από την σχετική ανάρτηση του ThrakiSportS, θυμίζοντας ότι τον είχε προπονητή στη Δόξα Δράμας. Μέσω του ThrakiSportS έστειλαν συλλυπητήρια και οι Νεκτάριος Κελεσίδης και Τόλης Μπίτσος αλλά και πολλοί άλλοι.

Πέραν αυτών όμως, υπήρξαν συλλυπητήριες ανακοινωσεις και από τον Σύνδεσμο Προπονητών Εβρου αλλά και τον Σύλλογο Παλαιμάχων του ΑΟΞ στην Ξάνθη, ενώ ξεχωριστά ηταν τα λόγια του πρώην ποδοσφαιριστή του Πανθρακικού Κώστα Μαρκόπουλου…

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.