Πέθανε από κορονοϊό στα 65 του ο προπονητής της ΠΑΕ Θράκη στο ρεκόρ του 15/15 χωρίς να δεχτεί γκολ

Στην θλίψη βυθίστηκε το ελληνικό ποδόσφαιρο στο άκουσμα του θανάτου ενός ακόμα έμπειρου προπονητή με πέρασμα και από το θρακιώτικο ποδόσφαιρο. Ο λόγος για τον Γιάννη Τσεβρεντζή, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 65 ετών, μετά από δεκαήμερη μάχη με τον κορονοϊό.

Ο Δραμινός τεχνικός είχε συνδέσει την καριέρα του με τη Δόξα Δράμας, στον πάγκο της οποίας έκατσε σε δύο περιόδους, από το 1995 έως το 1997 στη Β’ Εθνική, αλλά και από το 2005 έως το 2007 στη Γ’ Εθνική.

Παράλληλα, εργάστηκε και σε άλλες ομάδες στις εθνικές κατηγορίες, όπως ο Πανδραμαϊκός, οι ΗΛΤΕΞ Λύκοι και το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Ως ποδοσφαιριστής, κεντρικός μέσος, είχε αγωνιστεί στη Δόξα Δράμας, τον Πανδραμαϊκό και Δόξα Σιταγρών

Τη σεζόν 2001-02, όντας προπονητής στην ΠΑΕ Θράκη στη Δ’ Εθνική, πέτυχε ένα απίστευτο ρεκόρ. Εκείνη τη σεζόν, η εβρίτικη ομάδα σε 15 εντός έδρας παιχνίδια σημείωσε ισάριθμες νίκες, χωρίς να δεχτεί γκολ! Συγκεκριμένα έκανε το 15 στα 15 στο σπίτι της, πετυχαίνοντας 32 τέρματα και κράτησε το μηδέν παθητικό. Παρόλα αυτά, η ΠΑΕ Θράκη είχε τερματίσει 3η και έχασε την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Η θλιβερή είδηση έγινε γνωστή από τη Δόξα Δράμας, που εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Δυστυχώς η ΠΑΕ Δόξα Δράμας βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ακόμη μια μεγάλη απώλεια για την οικογένεια των Μαυραετών.
Ο Γιάννης Τσεβρετζής άφησε σήμερα σε ηλικία 65 ετών την τελευταία του πνοή βυθίζοντας σε θλίψη τόσο την οικογένεια του όσο και την οικογένεια της Δόξας Δράμας.
Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».