Υπεύθυνος ιατρός Covid της ΚΑΕ Άρης ο «θρακιώτης» Θάνος Μηλούσης

Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Ειδικό Παθολόγο και αριστούχο Διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής της Αλεξανδρούπολης, Θάνο Μηλούση.

Ο Θάνος, Σερραίος στην καταγωγή, υπήρξε και στο παρελθόν συνεργάτης στον Άρη, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ενώ είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη των «Πελαργών», του Συνδέσμου Φίλων Μπάσκετ της Εθνικής Ομάδας, καθώς έχει πολλούς φίλους και κρατά επαφή με τον Εβρο και την ευρύτερη περιοχή της Θράκης.

H ανακοίνωση:

«Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Θάνο Μηλούση, ο οποίος θα είναι μέλος του ιατρικού επιτελείου της ομάδας μας. Ο Δρ. Μηλούσης που είναι Ειδικός Παθολόγος και Φυσιολόγος της Άσκησης, αριστούχος Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Δ.Π.Θ. και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του Bangor University της Μ. Βρετανίας, με εξειδίκευση στην μυϊκή κόπωση, υπήρξε και στο παρελθόν συνεργάτης της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ για τρία χρόνια.

Σήμερα, ανάμεσα στα καθήκοντά του, αναλαμβάνει και χρέη υπευθύνου ιατρού Covid της ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δρ. Μηλούσης διετέλεσε επί μια δεκαετία ιατρός στις Εθνικές Ομάδες Καλαθοσφαίρισης, κερδίζοντας δύο ευρωπαϊκά μετάλλια, ένα χρυσό το 2008 με την Εθνική Εφήβων κι ένα χάλκινο το 2013 με την Εθνική Παίδων.

Τέλος, επί δυο συναπτά έτη συνεργάστηκε με τη Euroleague, ως υπεύθυνος ιατρός για τα σωματομετρικά τεστ όλων των διαιτητών της.»