Γ’ Εθνική: Επιβεβαίωσε την κρούση του Ηρακλή ο πρώην της Ξάνθης Νίκος Νεντίδης

Για την απώλεια του Αντώνη Γεωργιάδη καθώς και για τους λόγους που δεν προχώρησε η συνεργασία με τον Ηρακλή, μίλησε ο Νίκος Νεντίδης, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Μεταξύ άλλων ο έμπειρος τεχνικός, που έχει διατελέσει για χρόνια βοηθός προπονητή και στην Ξάνθη, τόνισε το επιθετικό στυλ ποδοσφαίρου που χαρακτήριζε τον προπονητή Γεωργιάδη, ενώ για τον Ηρακλή διευκρίνισε πως προσωπικοί λόγοι δεν τον επέτρεψαν να συνεργαστεί με τον «Γηραιό».

«Τους ευχαριστώ για την ευκαιρία απλά για προσωπικούς λόγους αυτό το διάστημα δεν θέλω να δουλέψω. Είναι δύσκολο να είσαι προπονητής αυτό τον καιρό. Δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος. Ο Ηρακλής είναι μια μεγάλη ομάδα αλλά με μεγάλα προβλήματα που εύχομαι να τα λύσει. Πρέπει να είσαι 100% έτοιμος και εγώ δεν είμαι αυτή τη στιγμή», είπε ο Νεντίδης που ερωτηθείς για τον Σπύρο Μπαξεβάνο που είναι το φαβορί για τον πάγκο του Γηραιού, απάντησε: «Μακάρι γιατί είναι έμπειρος προπονητής. Αν πάει του εύχομαι καλή τύχη. Γίνεται καλή προσπάθεια στον Ηρακλή».

Για τον «χαμό» του Αντώνη Γεωργίαδη ανέφερε: «Τον έζησα πολλά χρόνια και ήταν ένας προπονητής που με πίστεψε και εισηγήθηκε την μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό. Αυτό που θυμάμαι, ήταν ότι αποτελούσε τον πιο επιθετικό Έλληνα προπονητή εκείνα τα χρόνια. Θυμάμαι πως ήθελε από εμάς τους παίκτες επιθετικό στυλ ποδοσφαίρου. Ήταν ο μοναδικός που είχε τέτοια επιθετική προσέγγιση, δεν κάναμε αμυντική προπόνηση. Με βοήθησε σαν άνθρωπο και σαν προπονητή. Ήταν σπουδαίος και οι σπουδαίοι φεύγουν κάποτε από κοντά μας…»