ΕΠΣ Έβρου: Μαζική φυγή τριών στρατιωτών από τον Έβρο Σουφλίου και ριζική αλλαγή του ρόστερ

Τέσσερις παίκτες που ξεκίνησαν την σεζόν στον Έβρο Σουφλίου θα συνεχίσουν εκτός της ομάδας και γενικά του Νομού όταν γίνει η επανέναρξη των πρωταθλημάτων.

Ο λόγος για τους τερματοφύλακα Σταύρο-Κοσμά Μπακοδήμο, μέσο Γιώργο Μπανιά, αμυντικό Γιάννη Ρετζέπη και Γιώργο Σεϊτανίδη επίσης τερματοφύλακα.

Οι τρεις πρώτοι επρόκειτο για παίκτες που έκαναν την θητεία τους στην περιοχή και ενώ αναμενόταν να πάρουν μετάθεση τον Δεκέμβριο, τελικά αυτή ήρθε δυο μήνες νωρίτερα, στα μέσα Οκτωβρίου. Ενώ ο Γιώργος Σεϊτανίδης είναι γέννημα-θρέμμα Σουφλιώτης αλλά θα βρεθεί εκτός της αγαπημένης του ομάδας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η μαζική αποχώρησή τους πάντως δεν φάνηκε άμεσα, καθώς μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές και τα παιχνίδια με Ατρόμητο Ασπρονερίου και Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης, ο Έβρος Σουφλίου είχε ρεπό.

Αμέσως μετά είχαμε τη διακοπή στο πρωτάθλημα λόγω της πανδημίας και έτσι η μαζική απώλειά τους δεν φάνηκε, τουλάχιστον σε αυτήν την χρονική συγκυρία. Ο Έβρος Σουφλίου ξεκινώντας την χρονιά είχε στηριχθεί στους συγκεκριμένους παίκτες.

Πλέον απομένει να φανεί αν οι αντικαταστάτες τους θα μπορέσουν να σταθούν σε μια δύσκολη κατηγορία – αν και εφόσον φυσικά ξαναρχίσει το πρωτάθλημα, πιθανότατα με την έλευση του 2021.