Γ’ Εθνική: Επέστρεψε ελέω Covid στον ΑΟ Τυμπακίου από την Ελπίδα Σαπών ο Τίτος Κουτεντάκης

Μπορεί ποδόσφαιρο να μην παίζεται το τελευταίο 15νθημερο στην Γ’ Εθνική, στην Ελπίδα Σαπών ωστόσο παρατηρείται έντονη κινητικότητα, αφού νέοι παίκτες θα συνεχίσουν στην ομάδα, αλλά και ένας αποχώρησε έστω και προσωρινά λόγω κορωνοιού.

Προκειται για τον 20χρονο αριστεροπόδαρο χαφ Τίτο Κουτεντάκη που μετά από δυο χρόνια επιστρέφει στον δεύτερο στην βαθμολογία και φιλόδοξο ΑΟ Τυμπακίου, παλιά ομάδα και του Βασίλη Χαριτόπουλου και θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας στην φετινή Α1 ΕΠΣ Ηρακλειου όταν και αυτή και εαν ξεκινήσει, ενω θα αναλάβει ως γυμναστής και στις ακαδημίες.

Το καλοκαίρι έβγαλε όλη την προετοιμασία με τον ΑΟ Τυμπακίου αλλά τον Σεπτέμβριο επέστρέψε στην Κομοτηνή για να συνεχίζει τις σπουδαίες του στα ΤΕΦΑΑ Θράκης και πήρε μέρος στην προετοιμασία της Ελπίδας Σαπών συμμετέχοντας σε δυο αποστολές χωρίς ωστόσο να αγωνιστεί.

Ωστόσο η πανδημία του κορωνοϊού που ήταν έντονη στη Βόρεια Ελλάδα και στην Κομοτηνή τον έφερε προσωρινά ξανά πίσω στο σπίτι του, στην οικογένειά του και στην ομάδα του μέχρι να ανοίξουν ξανά το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Στο Τυμπάκι έτσι θα έχουν και δεύτερο Τίτο Κουτεντάκη στις τάξεις του, καθώς θα είναι συμπαίκτης με τον 17χρονο ξάδερφό του, Τίτο Κουτεντάκη επίσης, ενω και ο ξάδερφος του επίσης Τίτος υπέγραψε φέτος επαγγελαματικό συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ.

Ο Τίτος είναι γιος του αντιπροέδρου της ΕΠΣ Ηρακλείου Γιώργου Πλούταρχου Κουτεντάκη και εκτός του Αθλητικού Όμιλο Τυμπακίου, αγωνιστηκε για δυο σεζόν με τη φανέλα του ΟΦΗ 94 στο πρωτάθλημα της Β2 ΕΠΣΗ, αλλα και στην ομάδα πάιδων του ΟΦΗ. Ήταν επίσης βασικό στέλεχος της Μικτής Παίδων της ΕΠΣ Ηρακλείου και της Περιφέρειας Κρήτης.