Απεβίωσε από κορονοϊό μόλις στα 46 του χρόνια ο Δημήτρης Χειρίδης

Πέθανε σε ηλικία 46 ετών ο ομογενής επιχειρηματίας Δημήτρης Χειρίδης ο οποίος νοσούσε από κορονοϊό και είχε και αναπνευστικά προβλήματα.

Ο εκλιπών, γεννημένος στις Βρυξέλλες και με επιχειρηματική βάση το Βέλγιο, αλλά είχε καταγωγή από την Δράμα. Συγκεκριμένα από την Κάτω Βροντού της Δράμας. Στο Βέλγιο διατηρούσε εταιρία πώλησης πολυτελέστατων αυτοκινήτων.

Πριν δύο χρόνια είχε αγοράσει την ΠΑΕ Πανσερραϊκός, ενώ παλαιότερα είχε εμπλακεί διοικητικά τόσο με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, όσο και με τη Γλυφάδα (όπου διέμενε όταν ερχόταν στην Αθήνα και όπου φέρεται να άφησε την τελευταία του πνοή).

Για χατίρι του πατέρα του, που λάτρευε τη Δόξα Δράμας, ασχολήθηκε έστω και για λίγους μήνες την περίοδο 2004-05 με την ιστορική ομάδα της Δράμας συνεισφέροντας ένα σημαντικό ποσό στον τότε μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Κώστα Τσιτσόπουλο έχοντας στόχο να επαναφέρει τους “μαυραετούς” στη Βʼ εθνική.

Είχε αρκετές διασυνδέσεις στο χώρο του ποδοσφαίρου αφού εκτος των άλλων, υπήρξε τεχνικός διευθυντής του Άρη, του Ηρακλή, του Απόλλωνα Σμύρνης και της Λαμίας.

Το καλοκαίρι το όνομά του ενεπλάκη έντονα στην αγορά του ΝΠΣ Βόλος και προ δεκαπενταετίας είχε ακουστεί ενδεχόμενη εμπλοκή του και στον ΠΑΟΚ, αλλά παρά την καταγωγή του από την Ανατολική Μακεδονία ποτέ δεν είχε ακουστεί ως υποψήφιος αγοραστής είτε για την Ξάνθη είτε για άλλη ομάδα της Θράκης.

Διέθετε πάντως γνωριμία και φιλικές σχέσεις με αρκετούς ποδοσφαιρικούς παράγοντες από το γεωγραφικό μας διαμέρισμα – παρόλο που δεν είχε άμεση σχέση με την περιοχή…