Συμφωνήθηκε τηλεδιάσκεψη Αυγενάκη με ΠΣΑΠ για να συζητηθεί το μέλλον της SL2

Τηλεδιάσκεψη με τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού θα έχει την Δευτέρα ο ΠΣΑΠ.

Μετά από σύσκεψη της Super League 2 και Football League, οι εκπρόσωποι του ΠΣΑΠ θα μεταφέρουν στον υφυπουργό τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές σ’ αυτές τις δύο κατηγορίες, στις οποίες αγωνίζεται η ΠΑΕ Ξάνθη αλλά και ομάδες της Ανατολικής Μακεδονίας όπως η Δόξα Δράμας, η Καβάλα και ο Πανσερραϊκός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ 

Υστερα από τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ εκπροσώπων του Δ.Σ. του ΠΣΑΠ και συναδέλφων μας της Super League 2 και της Football League, αποφασίστηκε να αποσταλεί αίτημα στον κύριο Λευτέρη Αυγενάκη ώστε να πραγματοποιηθεί νέα μεταξύ του Συνδέσμου μας και του Υφυπουργού Αθλητισμού, ώστε να του μεταφερθούν αναλυτικά και διεξοδικά τα μεγάλα προβλήματα που έχουν προκύψει στους ποδοσφαιριστές των δύο κατηγοριών, λόγω της μη έναρξης των πρωταθλημάτων τους.

Η απάντηση του κυρίου Αυγενάκη ήταν καταφατική και τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του ΠΣΑΠ θα πραγματοποιήσει τηλεδιάσκεψη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, με θέμα την κατάσταση που επικρατεί στις δύο κατηγορίε