Ο γιος της παλιάς δόξας της Ασπίδας αντικαθιστά τον πρόεδρο του Φίλιππου Δροσερού στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης

Την προσεχή Τρίτη 17 Νοεμβρίου στις 13.30 το μεσημέρι θα ορκιστεί νέος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης στη θέση του έκπτωτου Χασάν Ογλού Φερτούν, ο Σάκης Χατζηαντωνίου, πρώτος αναπληρωματικός της παράταξης «Δήμος Πρότυπο».

Φεύγει ο πρόεδρος του Φίλιππου Δροσερού, που όπως έγραψε το ThrakiSportS κηρύχθηκε έκπτωτος από την Αποκεντρωμένη, αλλά έρχεται ένα άλλο πρόσωπο με βαρύ όνομα στην τοπική αθλητική κοινωνία αφού όπως έγραφε και στο βιογραφικο του ο Σάκης Χατζηαντωνίου πριν τις περσινές εκλογές, «ο πατέρας του Λάκης Χατζηαντωνίου, ήταν από τους παλιότερους μανάβηδες της Λαϊκής Αγοράς και ποδοσφαιριστής της ΑΣΠΙΔΑΣ».

Ο ίδιος αφού αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο της πόλης το 1984 και μετά την εισαγωγή του στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών, υπηρέτησε ως στέλεχος στις τάξεις του Στρατού Ξηράς, από διάφορες θέσεις ευθύνης έως το 2011 οπότε και αποστρατεύτηκε. Από το γάμο του έχει αποκτήσει δύο παιδιά τα οποία σήμερα σπουδάζουν σε ΑΕΙ της χώρας, ενώ η ενασχόληση του με τα κοινά ξεκινά το 1992 ως μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Διόνυσος και συνεχίζεται μέχρι σήμερα από τη θέση του ενεργού δημότη της πόλης και πλέον και δημοτικού συμβούλου.

Σε ανακοίνωση – δήλωσή του ο επικεφαλής της παράταξης «Δήμος Πρότυπο» και πρώην δήμαρχος Μπαμπης Δημαρχόπουλος ανέφερε:

Ορκίζεται, νέος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης, ο κ. Αθανάσιος Χατζηαντωνίου ως πρώτος επιλαχών της παράταξης «ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ».
Καταλαμβάνει την έδρα που κατείχε μέχρι τώρα, ο ανεξάρτητος  εντεταλμένος σύμβουλος του νυν δημάρχου Μανώλη Τσέπελη, ο οποίος εδώ κι ένα χρόνο με απόφαση του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης έχει τεθεί σε αργία και με την από 30/10/2020 νέα απόφασή του κρίθηκε έκπτωτος από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου.
Κάθε δημότης της Ξάνθης μας, είτε ψήφισε στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές τον «Δήμος Πρότυπο» είτε άλλο συνδυασμό, αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Αθανασίου Χατζηαντωνίου, έναν άξιο άνδρα της αυτοδιοίκησης, με ήθος, με τιμιότητα, με σύγχρονη αντίληψη με κέντρο τον άνθρωπο, με καινοτόμες ιδέες, έναν ακάματο εργάτη που αγωνίζεται δίπλα στον απλό συμπολίτη για την επίλυση των προβλημάτων του.
Του ευχόμαστε καλή θητεία, να τιμήσει την Ξάνθη όπως τον τίμησε κι αυτή, αναθέτοντάς του σημαντικό ρόλο στην παράταξή μας.

Η συμμετοχή του κ. Χατζηαντωνίου στο Δημοτικό Συμβούλιο αναβαθμίζει τον «Δήμος Πρότυπο» αλλά και το θεσμικό όργανο που του δίνει μεγαλύτερο κύρος και σεβασμό στα μάτια των δημοτών του Δήμου Ξάνθης.