Super League: Αρνητικό το τεστ κορωνοϊού του Μάνταλου και δύο ακόμη στην ΑΕΚ των δύο νέων κρουσμάτων

Αρνητικοί ήταν στα τεστ για κορονοϊό που υποβλήθηκαν την Παρασκευή οι Πέτρος Μάνταλος, Μιχάλης Μπακάκης και Νασίμ Χνιντ. Στους ελέγχους όμως βρέθηκαν δύο νέα κρούσματα σε μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Και οι τρεις είναι απολύτως καλά για να επιστρέψουν στις προπονήσεις, ωστόσο θα υπάρξει προληπτικά και ένας ακόμη έλεγχος.

Αρνητικό δείγμα στα τεστ της Παρασκευής είχαν και όσοι παίκτες των κιτρινόμαυρων δεν είχαν βρεθεί θετικοί το προηγούμενο διάστημα. Επιπλέον ένα αρνητικό τεστ έδωσε και μέλος του προπονητικού επιτελείου που είχε βρεθεί θετικός.

Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Αρνητικά ήταν τα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού, στον έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκαν σήμερα, για τους Μιχάλη Μπακάκη, Πέτρο Μάνταλο και Νασίμ Χνιντ, όπως και για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας στα πρωινά τεστ στα Σπάτα. Αρνητικό ήταν και το τεστ μέλους του προπονητικού επιτελείου, που μπορεί πλέον να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Κατά τον σημερινό έλεγχο βρέθηκαν θετικά στον ιό Covid-19 δύο μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, που έχουν ήδη ενημερωθεί και απομονωθεί.

Ευχές σε όλους για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα Σπάτα».