B’ Εθνική: Στην 20άδα με τις περισσότερες νίκες στην κατηγορία ο ΓΑΣ Κομοτηνή!

O ΓΑΣ Κομοτηνή βρίσκεται με 120 νίκες στην 20η θέση του πίνακα των ομάδων με τις περισσότερες νίκες στην κατηγορία σε όλους τους ομίλους, ενώ έχει την ευκαιρία όταν ξεκινήσει το πρωτάθληαμ να… σκαρφαλώσει και ψηλότερα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το basketblog.gr, όπου συγκέντρωσε τις ομάδες με ιστορική παρουσία στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία και ξεχώρισε αυτές που μπορούν να καταρρίψουν κάποια συγκεκριμένα στατιστικά φράγματα μέχρι το τέλος της σεζόν 2020-21, η ομάδα της Κομοτηνής βρίσκεται στις 120 νίκες έχει «καταδιώκει» τον ΟΦΗ που είναι μια θέση πάνω με 127 νίκες και συμμετέχει τον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής.

Λίγο πιο πάνω βρίσκουμε τον Κρόνο με 128 και το Αιγάλεω με 129, ενώ ο Παπάγος με 130 και ο Δούκας με 133 είναι λίγο πιο πάνω της σχετικής λίστα και «κρυφοκοιτάνε» την δεκάδα. Κάτι που δεν μπορεί να κάνει το Στρατώνι που βρίσκεται στην 12η θέση με 137 νίκες αλλά έχει αποσυρθεί από την Β΄Εθνική και την θέση του στον όμιλο ΓΑΣ και Λεύκιππου πήρε η Αρετσού Καλαμαριάς.

Αυτές είναι ουσιαστικά οι ομάδες που κυνηγάει ο ΓΑΣ, όχι απαραίτητα φέτος αλλά και τα επόμενα χρόνια ώστε να σκαρφαλώσει ψηλότερα της σχετικής ιστορικής λίστας.