Συμπαράσταση των παικτών της Εθνικής Ομάδας στους συναδέλφους τους της Ξάνθης και των άλλων ομάδων της SL2

Την στήριξη τους προς τους συναδέλφους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της Super League 2, όπου ανήκει η Ξάνθη, και Football League εξέφρασαν οι διεθνείς παίκτες της Εθνικής Ομάδας.

Τον δικό τους αγώνα αναφορικά με την έναρξη και των μικρότερων επαγγελματικών κατηγοριών συνεχίζουν οι ποδοσφαιριστές, καθιστώντας σαφές τις θέσεις τους προς τους αρμόδιους φορείς.

Οι παίκτες της Εθνικής Ομάδας, η οποία σήμερα επικράτησε της Εθνικής Κύπρου με 2-1 σε φιλική αναμέτρηση, έσπευσαν να εκφράσουν την απόλυτη συμπαράσταση τους προς εκείνους τους συναδέλφους τους που αγωνίζονται στις ομάδες των μικρότερων κατηγοριών, κατανοώντας την θέση στην οποία εκείνοι βρίσκονται τη δεδομένη στιγμή.

Αναλυτικά, η δήλωση των διεθνών ποδοσφαιριστών:

«Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδος εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους συναδέλφους μας της Super League 2 και της Football League. Κατανοούμε απόλυτα την κατάσταση που βρίσκεται η πατρίδα μας λόγω της έξαρσης της πανδημίας και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε την ιδιαιτερότητα του κάθε επαγγέλματος.

Η μη έναρξη των δύο κατηγοριών θα επιφέρει μη αναστρέψιμη καταστροφή για εκατοντάδες οικογένειες ποδοσφαιριστών.

Ζητάμε να επανεξεταστεί το αίτημα για την έναρξη του πρωταθλήματός, πάντα με την τήρηση του απαραίτητου υγειονομικού πρωτοκόλλου.»