Νίκη με 2-1 της Εθνικής Ανδρών επί της Κύπρου απόντος του Μανώλη Σιώπη

Με γκολ των Τζόλη (8′) και Γιακουμάκη (17′) η Εθνική Ελλάδας επικράτησε 2-1 της Κύπρου (μείωσε στο 58′ με τον Ηλία) σε φιλικό παιχνίδι στο οποίο έχασε πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, καθώς οι περισσότεροι παίκτες και ειδικά οι νεαροί είχαν ικανοποιητική απόδοση.

Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ παρέταξε τον Μπάρκα κάτω από τα γκολπστ, τους Μαυρία, Κουρμπέλη, Μιχαηλίδη (πρώτη φορά βασικός), Τσιμίκα στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά, τον Ζέκα «6άρι», τους Μπακασέτα, Φορτούνη εσωτερικούς, τους Χατζηγιοβάνη (ντεμπούτο), Τζόλη (πρώτη φορά βασικός) στα άκρα και τον Γιακουμάκη (ντεμπούτο) στην κορυφή της επίθεσης.

Έπαιξαν επίσης ως αλλαγες και οι Λημνιός, Λαμπρόπουλος, Πέλκας, Λυκογιάννης, Μπουχαλάκης, Ρότα. Ο Εβρίτης Μανώλης Σιώπης αν και κλήθηκε και μετείχε της αποστολής, δεν ήταν ανάμεσα στους 17 ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήσε ο ομοσπονδιακός προπονητής. Υπενθυμίζεται ότι Μάνταλος και Σβάρνας είναι εκτός αποστολής λόγω κορονοϊού. Με την Κύπρο δεν αξιοποιήθηκε ο πρώην του Πανθρακικού Φώτης Παπουλής.