Γ’ Εθνική: Ευχαριστίες Ορφέα σε Αντιπεριφέρεια Ξάνθης και Δήμο Τοπείρου, αιχμές για Τσέπελη

Δύο ευχαριστήριες ανακοινώσεις εξέδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Ορφέας Ξάνθης. Η μία φορά την Αντιπεριφέρεια Ξάνθης και προσωπικά τον αντιπεριφερειάρχη Νίκο Ευφραιμίδη, η άλλη τον Δήμο Τοπείρου και προσωπικά τον δήμαρχο Θωμά Μίχογλου.

Μεγαλύτερη αίσθηση ωστόσο προκαλεί ότι δεν υπάρχει καμία αναφορά στον Δήμο Ξάνθης και τον δήμαρχο της πόλης Μανώλη Τσέπελη.

Οι ανακοινώσεις:

Η διοίκηση του Ορφέα Ξάνθης και οι ποδοσφαιριστές θέλουν να ευχαριστήσουν τον αντιπεριφερειαρχη κύριο Νικόλαο Νίκος Ευφραιμίδης για την πολύτιμη προσφορά του στον σύλλογο μας και το προσωπικό του ενδιαφέρον για την χορήγηση απολλυμαντικων φαρμάκων για την απολύμανση του γηπέδου της ομάδος μας

Η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον δήμαρχο τοπειρου κύριο Θωμά Μιχογλου για την πολύτιμη βοήθεια του στην ομάδα μας και το προσωπικό του ενδιαφέρον για την βοήθεια του στο σωματείο μας.

Μετά την τελευταία ανακοίνωση ακολούθησε ένα αιχμηρο σχόλιο από τον Χρήστο Μουρτζανο: «Μια και ο δήμος Ξάνθης δεν ασχολείται με τα προβλήματα της ομάδος μαςΛες και η ομάδα μας δεν ανήκει στον δήμο Ξάνθης!!! Υπάρχουν μάλλον παιδιά και παραπαιδια και εμείς ανήκουμε στην δεύτερη ομαδα».