Ξέσπασμα Παπαδόπουλου: «Τραγικό αυτό που ζουν οι παίκτες, ας αποφασίσουν να ξεκινήσουμε»

Την κατάσταση που επικρατεί με την μη έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 περιέγραψε σε δηλώσεις του ο πρώην προπονητής της Ξάνθης και νυν της Παναχαϊκής Νίκος Παπαδόπουλος.

Μίλησε στην εφημερίδα «Match» της Αχαΐας και τοποθετήθηκε για την κατάσταση που επικρατεί και έχει να κάνει με την μη έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα έπρεπε οι λύσεις να έχουν βρεθεί εδώ και πολύ καιρό, είναι τραγικό αυτό που ζουν οι ποδοσφαιριστές, οι διοικούντες των ομάδων και όλοι όσοι δουλεύουν σε μια ΠΑΕ. Δεν γνωρίζουν οι αρμόδιοι, όποιοι κι αν είναι αυτοί, ότι και η εν λόγω κατηγορία και δη η Super League 2 είναι επαγγελματική;
Θα έπρεπε ήδη να έχει ενεργοποιηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο. Σε όλο τον κόσμο συνέβη αυτό και όλες οι ομάδες, που μετέχουν σε αυτή τη διοργάνωση αγωνίζονται, γιατί όχι εμείς; Ακολουθούμε κατά γράμμα τους κανόνες, έτσι ώστε να κρατηθούμε και εμείς σε μια καλή αγωνιστική κατάσταση.
Φτάσαμε στο σημείο να έχουμε διανύσει 4 μήνες προετοιμασίας. Από την άλλη, υπάρχουν οι πρόεδροι των ΠΑΕ, που δαπανούν χρήματα, χωρίς να έχουν έσοδα. Ας τελειώνουμε κι ας αποφασίσουν να ξεκινήσουμε
».