Το μήνυμα και οι ευχές του Ζελιάσκοφ για τον φίλαθλο κόσμο του ΑΟ Ορεστιάδας

Ένα πολύ ωραίο και συγκινητικό μήνυμα έστειλε o Νικολάι Ζελιάσκοφ για το πανέμορφο βίντεο που ανέβηκε πριν λίγες ημέρες με την ιστορία του ΑΟ Ορεστιάδας.

Ο ίδιος μέσω της σελίδας του ΑΟ Ορεστιάδας δήλωσε στεναχωρημένος που δεν κατάφερε να πετύχει περισσότερα με τον ιστορικό σύλλογο. Ο ΑΟΟ εκμεταλλεύθηκε το γεγονός ότι ο Ζελιάσκοφ σχολίασε το βίντεο και πραγματοποίησε μια δημοσίευση για να διαβάσει περισσότερος κόσμος το σχόλιο που ανέβασε ο πρώην παίκτης της ομάδας.

Η δημοσίευση του ΑΟ Ορεστιάδας αναφέρει:

Ο Νικολάι Ζελιάσκοφ, ο «Νικολάκης» όλων των κατοίκων της Ορεστιάδας δεν ξεχνάει την μεγάλη του αγάπη. Ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές που φόρεσαν την φανέλα του ΑΟ Ορεστιάδας, έστειλε το δικό του μήνυμα σχολιάζοντας το βίντεο για τους 2 χαμένους τελικούς της Α1.
Ο Βούλγαρος Κεντρικός, ο οποίος υπηρέτησε τον ΑΟΟ τόσο ως αθλητής όσο και σαν προπονητής τόνισε πως «λυπάμαι πολύ που δεν καταφέραμε να πάρουμε πρωτάθλημα στην Ορεστιάδα, ειλικρινά λυπάμαι πολύ» Παράλληλα έδειξε πως δεν ξεχνάει την αγάπη που εισέπραξε από τους κατοίκους της πόλης επισημαίνοντας πως «η αγάπη για αυτήν την πόλη δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσει».
Τέλος δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχές του για την ομάδα της καρδιάς του και για τον υπέροχο κόσμο της πόλης που είναι ταυτόσημο με τον ΑΟΟ «Εύχομαι τα καλύτερα σε αυτήν την δύσκολη στιγμή για τον ΑΟΟ και τον απίστευτο καλό κόσμο στην Ορεστιάδα».
Σ ευχαριστούμε Νίκι και σε περιμένουμε σύντομα να σε ξανα δούμε καμαρώνοντας παράλληλα βλέποντας την εξέλιξη σου ως προπονητής.”