Στηρίζει Σακοράφα για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ ο Διομήδης Ξάνθης

Την υποστήριξή του στην υποψηφιότητα της Σοφίας Σακοράφα για τον προεδρικό θώκο του ΣΕΓΑΣ εξέφρασε ο Διομήδης Ξάνθης.

Είναι το πρώτο θρακιώτικο σωματείο που κάνει κάτι τέτοιο και το δεύτερο από την Θράκη που τοποθετείται μετά τον συμπολίτη του ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης, που τάσσεται στο πλευρό της Τασούλας Κελεσίδου με την οποία έχει συναχθεί εξαρχής μέσω της «Αναγέννησης» ο Άγγελος Παυλακάκης.

Το όνομα του Διομήδη Ξάνθης περιλαμβάνεται σε δελτίο Τύπου μαζί με άλλα 20 σωματεία από την Βόρεια Ελλάδα, τα υπόλοιπα από την Μακεδονία. Ολα τους δηλώνουν ότι τάσσονται στο πλευρό στης παλαιάς πρωταθλήτριας και παγκόσμιας ρεκοργουμαν του ακοντισμού και πως στηρίζουν την υποψηφιότητά της.

«Τα παρακάτω σωματεία στηρίζουμε την υποψηφιότητα της Σοφίας Σακοράφα για την Προεδρία στον ΣΕΓΑΣ γιατί σε αυτή την κρίσιμη εποχή για τον κλασικό αθλητισμό, στο πρόσωπο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας, της Αντιπροέδρου της Ελληνικής Βουλής, αντικατοπτρίζεται η γνώση, η ικανότητα, η θέληση, η αγωνιστικότητα και το όραμα για μια πετυχημένη πορεία της ομοσπονδίας μας στο μέλλον», αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου στο οποίο παρατίθενται 21 συνολικά ονόματα με δεύτερο στην σειρά να αναφέρεται αυτό του Διομήδη Ξάνθης.