Στην τελική ευθεία η κατασκευή ποδοσφαιρικού γηπέδου στην Σμίνθη

Εγινε η αρχή για την δημιουργία γηπέδου στην Σμίνθη. Μάλιστα, ένας κάτοικος της περιοχής δημοσίευσε έγγραφα-φωτογραφίες όπου «μπορείτε να δείτε όλη την διαδικασία που ακολούθησε η διοίκηση της ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ώστε σήμερα να βρίσκεται σε ένα ώριμο στάδιο το θέμα της ολοκλήρωσης της μελέτης του γηπέδου Σμίνθης».

Ο Εκρέμ Χατζημιλιαζίμ σχολίασε: «Παιδιά είμασταν και μεγαλώσαμε. Δήμαρχοι περάσανε πολλοί, ακούσαμε πολλά <<ΘΑ>> και όμως ούτε μία κίνηση δεν είδαμε από κανέναν τους. Μέχρι που έρχεται η εκλογή του κ. Τζεμήλ Καπζά και η διαφορά άρχισε να γίνεται αισθητή, από το 2014 και μετά ξεκινάει ένας μαραθώνιος για το όνειρό μας. Επιτέλους έγινε η ΑΡΧΗ».

Ο ίδιος προσθέτει: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που συνέβαλλαν (φίλοι-γνωστοί-συγχωριανοί) και φυσικά τον τότε Δήμαρχο κ. Τζεμήλ Καπζά για να γίνει επιτέλους πραγματικότητα το όνειρο που ονομάζετε ΓΗΠΕΔΟ ΣΜΙΝΘΗΣ. Επίσης οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Ιωάννη Τσακίρη και την Περιφέρεια ΑΜΘ – Αντιπεριφέρεια Ξάνθης και ευχόμαστε το συντομότερο να χρειαστεί η εκ νέου προσφορά τους για την χρηματοδότηση της εκτέλεσης του έργου. Στην ώρα του, όταν θα έχει πράξει έργο θα αποδοθούν οι ευχαριστίες μας και προς τον Δήμαρχο Μύκης. (Εμείς αναγνωρίζουμε το έργο του καθενός, δεν είμαστε εγωιστές)».

Οι φωτογραφίες και τα έγγραφα που παρατίθενται είναι τα ακόλουθα: