Δημόσια έκκληση βοήθειας για την 7χρονη ανιψιά της Έρικας Πρεζεράκου, κόρης αποφοίτου του ΔΠΘ

Η παλιά πρωταθλήτρια του άλματος επικοντώ Έρρικα Πρεζεράκου μέσω τηλεοπτικής εκπομπής έκανε έκκληση βοήθειας προκειμένου να σωθεί η ζωή της ανιψιάς της Αναστασίας που είναι μόλις 7 ετών.

Πρόκειται για την κόρη της αδελφής της Ξένιας Πρεζεράκου, αποφοίτου του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, και του Ηλία Τριανταφυλλάκη, η οποία διαγνώσθηκε με μια σπάνια επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο.

Η μικρή πρέπει να ταξιδέψει στο Τέξας των ΗΠΑ και να υποβληθεί σε θεραπεία και η οικογένεια ζητά τη στήριξη του κόσμου για να συγκεντρωθεί το ποσό που χρειάζεται για να πραγματοποιηθεί το ταξίδι.

«Σ’ αυτόν τον αγώνα που δίνει η Αναστασία μας χρειάζεται όλους κοντά της. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να είσαι 7 χρονών και να παλεύεις για τη ζωή σου», είπε συγκινημένη η Έρρικα Πρεζεράκου.

«Πριν από λίγο καιρό της κάναμε τα γενέθλιά της και δεν θέλω να σκέφτομαι ότι του χρόνου δεν θα της τα κάνουμε. Θέλουμε τη βοήθειά σας», πρόσθεσε.

Η μητέρα της μικρής Ξένια Πρεζεράκου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. Σπούδασε Νομική στην Ιταλία και ολοκλήρωσε τις σπουδες της στην Κομοτηνή. Τα χρόνια της παρουσιας της στην Θράκη ήταν ιδιαίτερα δραστήριο μέλος των φοιτητικών συλλόγων αλλά και της πόλης.