Κάρτες μέλους αντί για εισιτήρια διαρκείας θα κυκλοφορήσει ο ΑΟΞ για όσο διαρκεί η πανδημία

Την απόφαση να μην κυκλοφορήσει φέτος εισιτήρια διαρκείας έλαβε η νέα διοίκηση του ΑΟΞ, θεωρώντας ότι θα ήταν κοροϊδία προς τον κόσμο της ομάδας να λάβει χρήματα για αγώνες που δεν θα μπορέσει λόγω της πανδημίας να παρακολουθήσει.

Επειδή ωστόσο επιθυμία της νέας διοίκησης είναι να υπάρχει αλληλεπίδραση με τον κόσμο, εκπονείται ένα σχέδιο για έκδοση καρτών μέλους που θα αντικαταστήσουν ουσιαστικα τα παλιά διαρκείας. Αυτές οι κάρτες δεν θα δίνουν μεν πρόσβαση στο γήπεδο, ωστόσο θα δίνουν πρόσβαση στη μεγάλη οικογενεια της Ξάνθης.

Φιλοδοξία της διοικησης είναι με αυτόν τον τρόπο να μπορέσει να υπάρξει ένα άνοιγμα στον κόσμο της ομάδας μέσα από την δημιουργία μιας μεγάλης οικογένειας, μια άτυπης λεσχης, τα μέλη της οποίας θα έχουν ξεχωριστές προσβάσεις σε εκδηλώσεις του συλλόγου (όταν φυσικά θα επιτρέπονται οι μαζικές συγκεντρώσεις).

Δεν αποκλείεται να υπάρξει και ένα δίκτυο καταστημάτων στην πόλη που θα προσφέρουν δώρα και φυσικά εκπτώσεις στους κατόχους αυτής της κάρτας μέλους, αλλά σε κάθε περίπτωση με αυτήν την κίνηση στόχος των ανθρώπων της ΠΑΕ θα είναι να έχουν την δυνατότητα να χαρτογραφήσουν την διείσδυση της ομάδας στον φίλαθλο και μη κόσμο της πόλης της Ξάνθης αλλά και συνολικά της Θράκης.

Οι κάρτες μέλους του ΑΟΞ θα έχουν κόστος, αλλά σε πρώτη φάση οι ιθύνοντες της προσπάθειας προσανατολίζονται αυτό να είναι περισσότερο… συμβολικό, αν και πιθανόταταν να κυκλοφορήσουν και κάρτες μέλους VIP με πιο υψηλές τιμές, για πιο ισχυρά πορτοφόλια. Οι κάτοχοί των καρτών μέλους θα έχουν προνόμια σε βάθος χρόνου από την μπουτίκ που ετοιμάζεται αλλά και από άλλα συμβεβλημένα μαγαζιά της πόλης, θα συμμετέχουν σε διαγωνισμούς για την ομάδα αλλά φυσικά θα μπορούν να προμηθευτούν κατά προτεραιότητα και σε πιο προσιτές τιμές μεμονωμένα εισιτηρια ή διαρκείας όταν και όποτε επιτραπεί η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.