«Έφυγε» από κορονοϊό η ψυχή του Αρχείου «Χρόνης Αηδονίδης» και της Φιλαρμονικής του Δήμου Αλεξανδρούπολης Γιώργος Παναγιωτάκης

Θρήνος στην Αλεξανδρούπολη για τον Γιώργο Παναγιωτάκη, τον μουσικό με πολύχρονη παρουσία και προσφορά στο Αρχείο Μουσικολαογραφικής Παράδοσης «Χρόνης Αηδονίδης» και την Φιλαρμονική του δήμου Αλεξανδρούπολης, που “έφυγε” σήμερα το πρωί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. 

Ο εκλιπών εισήχθη εσπευσμένα πριν από μια εβδομάδα στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που παρουσίασε και όπως συμβαίνει σε παρόμοιες περιπτώσεις υποβλήθηκε και σε τεστ για κορονοϊό. Το αποτέλεσμα ήταν θετικό και γι’ αυτό νοσηλευόταν όλες αυτές τις ημέρες στην ΜΕΘ του Covid-19, ;όπου όμως σήμερα το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του, τους συγγενείς φίλους και όσους συνεργάστηκαν μαζί του.

Το Αρχείο Μουσικολαογραφικής Παράδοσης «Χρόνης Αηδονίδης» στο οποίο προσέφερε πολλά ως μέλος της διοίκησης αλλά και δάσκαλος μουσικής τον… αποχαιρέτισε με μια συγκινητική ανάρτηση όπου αναφέρει:

“Ο αγαπημένος αδελφικός φίλος Γιώργος Παναγιωτάκης δεν είναι πια κοντά μας. Η τεράστια καρδιά του που χώραγε αμέτρητη αγάπη, προθυμία και ανιδιοτελή προσφορά για όλον τον κόσμο, σήμερα το πρωί 7/11/2020, τον πρόδωσε…
Ο αγαπημένος μας Γιώργος ήταν για μας:
• Η ψυχή του Αρχείου Μουσικολαογραφικής Παράδοσης «Χρόνης Αηδονίδης» από ην ίδρυσή του μέχρι και σήμερα, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και εξαίρετος μουσικός και Δάσκαλος στο λαούτο, στο μπαγλαμά και στην τρομπέτα.
• Εκλεκτό μέλος της Φιλαρμονικής του δήμου Αλεξανδρούπολης με πολλές δεκαετίες αφιλοκερδούς προσφοράς.
• Πρώην υπάλληλος της τράπεζας ALHPA, όπου τον θυμόμαστε όλοι, συνάδελφοι και κοινό, για το χαμόγελο και την προθυμία του να εξυπηρετήσει άμεσα τον καθένα.
• Ένας εξαίρετος οικογενειάρχης, σύζυγος και πατέρας που ο Θεός αν και τον πήρε νωρίς κοντά του, τον αξίωσε να κάνει μια λαμπρή οικογένεια, να καμαρώσει ένα εξαίρετο χαρισματικό παιδί, που κυριολεκτικά λάτρευε και δύο εγγονούλες τις οποίες έζησε και χάρηκε κάθε στιγμή κοντά τους.

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του και να χαρίσει σε όλους τους οικείους και τους φίλους του γαλήνη.
Σε λίγο καιρό στο μυαλό όλων μας θα μείνουν μόνο οι χιλιάδες όμορφες μνήμες από την οποιαδήποτε συναναστροφή μας με αυτόν, μνήμες της αγάπης και της προσφοράς του, μνήμες για τον δικό μας, τον αγαπημένο μας Γιώργο, το σύζυγο, τον πατέρα, τον παππού, το φίλο, το Δάσκαλο, το συνεργάτη!
Καλό κι ευλογημένο Παράδεισο αδελφικέ φίλε Γιώργο!!!

Πηγή: https://www.evros-news.gr/