Με την κούπα του ΝΟΑ στην Σύνοδο των υπουργών Αθλητισμού του Συμβουλίου της Ευρώπης ο Αυγενάκης

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης συμμετείχε ως… οικοδεσπότης στην Σύνοδο των Υπουργών Αθλητισμού του Συμβουλίου της Ευρωπης, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης αλλά λόγω της πανδημίας έγινε διαδικτυακά.

Ετσι λοιπόν μίλησε στους ομολόγους του υπουργούς των υπόλοιπων χωρών μέσω teleconference. Ωστόσο αίσθηση στους προσεκτικούς παρατηρητές προκάλεσε το γεγονός ότι στο γραφείο του ο υφυπουργός είχε λίγα προσωπικά του πράγματα και ανάμεσα σε αυτά εικονίζεται και μια κούπα του… ΝΟΑ, δηλαδή του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης.

Προφανώς πρόκειται για την κούπα που ο πρόεδρος του θρακιώτικου συλλόγου Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου του έδωσε ως συμβολικό δώρο στα μέσα του προηγούμενου μήνα, κατά την επίσκεψη του υφυπουργού Αθλητισμού στις εγκαταστάσεις και τα γραφεία του συλλόγου. Οπως γίνεται αντιληπτό, το δώρο… έπιασε τόπο. Εκτιμήθηκε από τον υπουργό και ο τρόπος που το εκμεταλλεύεται μόνο διαφήμιση αποτελεί για τον σύλλογο της Αλεξανδρούπολης – και μάλιστα σε ευρωπαϊκό επίπεδο.