Super League: Έπεσε κι άλλο η απόδοση της Ξάνθης για τον τίτλο! Γκραν φαβορί για την άμεση επιστροφή o ΑΟΞ

Ακόμα περισσότερο έχει πέσει στις στοιχηματικές εταιρείες η απόδοση της Ξάνθης για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο πρωτάθλημα της Super League 2 και την επιστροφή της άμεσα στα μεγάλα σαλόνια.

Οταν εναν μηνα πριν δημοσιοποιήθηκαν οι πρώτες αποδόσεις, η Ξάνθη ήταν πρώτο φαβορί με 1.55 απόδοση και αρκετά μακριά από τον δεύτερο. Ενα μήνα μετά και… στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος, όχι απλα παραμένει πρώτο φαβορί αλλά διευρύνει και την απόσταση από τους υπόλοιπους.

Πλέον η ίδια εταιρεία (εν προκειμένω η Stoiximan) δέχεται πονταρίσματα για την πρωτιά της Ξάνθης στο 1,50 (από 1,55). Δευτερος ανέβηκε πλέον ο Ιωνικός και στην τρίτη θέση έπεσε η Παναχαϊκή. Ωστόσο από εκεί που στον επομενο υποψήφιο για πρωτιά, μετά την Ξάνθη, δινόταν πριν ένα μήνα απόδοση 5,00 πλέον δίνεται απόδοση 6,00. Δείγμα ότι και για τους μπουκ η Ξάνθη κλειδώνει ως ακόμα πιο αδαφιλονίκητο φαβορί.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις αποδόσεις και κάντε τις συγκρίσεις με τις αρχικες, κάνοντας κλικ στο προηγούμενο σχετικό θέμα του ThrakiSportS.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.