Στο καμπ της Εθνικής Ομάδας στην Αρχαία Ολυμπία η Θρακιώτισσα Νικολέτα Μπάρμπα

Με απόλυτη επιτυχία και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των εθνικών ομάδων Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης που διεξήχθη στην Αρχαία Ολυμπία και στο οποίο έδωσε το «παρών» και η Κομοτηναία Πρωταθλήτρια Νικολέτα Μπάρμπα, η οποία συγκαταλέγεται στις πιο ελπιδοφόρες αθλήτριες της χώρας μας.

Η προετοιμασία διεξήχθη με τη συμμετοχή των Ολυμπιονικών Δημήτρη Αβράμη και Κώστα Αρκουδέα που με την εμπειρία τους βοηθούν πολύ τόσο στην αγωνιστική όσο και στην ψυχολογική προετοιμασία των αθλητών Οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες της ελληνορωμαϊκής, της ελευθέρας και της γυναικείας πάλης συγκεντρώθηκαν από τις 23 Οκτωβρίομηνός καιπροπονήθηκαν μαζί έως τέλος του μήνα. Παρούσα ήταν και η κορυφαία αθλήτρια Μαρία Πρεβολαράκη, η οποία εξασφάλισε την πρόκριση της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν το καλοκαίρι του 2021 στο Τόκυο και πρόσφατα βρέθηκε στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, ώστε να προπονηθεί μαζί με τον προπονητή της Μοησέν Παριγέι.

Συνολικά στο Καμπ προετοιμασίας συμμετείχαν 48 αθλητές εκ των οποίων η κορυφαία αθλήτρια Μαρία Πρεβολαράκη που έχει εξασφαλίσει την πρόκριση για το Τόκυο, καθώς και οι διακεκριμένοι Γιώργιος Πιλίδης, Ηλίας Παγκαλίδης, Γιώργος Πρεβολαράκης. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πιλίδης είχε βρεθεί στην Κομοτηνή για αποκατάσταση στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής τον Μάρτιο του 2020.

Οι αθλητές στην αρχαία Ολυμπία προπονήθηκαν υπό  την επίβλεψη τον ομοσπονδιακών προπονητών Γιάννη Παγκαλίδη, Χρήστου Κατσαρού, του δις Ολυμπιονίκη Αμιράν Καρντάνοβ και των Χαράλαμπου Κεσανίδη  και Μοησεν Παριγέι. 

Στην Αρχαία Ολυμπία βρέθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης Στέργιος Λεωνάκης και ο αντιπρόεδρος της Ιωάννης Μπάρμπας, Θρακιώτης καθηγητής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και πατέρας της Νικολέτας. Αμφότεροι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά μέρος της προετοιμασίας των Εθνικών ομάδων Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων και Κορασίδων σε όλα τα στυλ και να μιλήσουν με τους Ολυμπιονίκες, αλλά και τους ομοσπονδιακούς προπονητές που βρίσκονται στην προετοιμασία.