Ξαναχτύπησε ο Κούγιας: «Χάσαμε τον Πιαλόγλου, μετά τον Μπιλ Πάπας έρχεται ο Πιτ Πίπας…»

Μπορεί την Δευτέρα να δήλωσε οτι βαρέθηκε και δεν θα ασχοληθεί ξανά, ωστόσο την Τρίτη ξαναέκανε δήλωση ο Αλέξης Κούγιας.

Τα βέλη του προς τον Παναιτωλικό αλλά με ευθείες αναφορές στην Ξάνθη, τον νέο της ιδιοκτήτη Μπιλ Πάπας και τον πρώην πρόεδρο Αρη Πιαλόγλου.

Αφορμή στάθηκε η εμφάνιση του μεγαλομετοχου του Παναιτωλικού Φωτη Κωστουλα στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη στην τηλεόραση του Open.

Αναλυτικά, η νέα δήλωση του Αλέξη Κούγια στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Είδα χθες το βράδυ στο κανάλι του αφεντικού μαζί με τους υπαλλήλους του αφεντικού – δημοσιογράφους τον κυρ-Φώτη τον Κωστούλα να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και ειλικρινά τον λυπήθηκα.

Το να αναγκάζεσαι σε αυτήν την ηλικία να κάνεις τον ηθοποιό και να σου βάζουν στο στόμα να λες αυτά που δεν μπορούν να πούνε οι ίδιοι, είναι η μεγαλύτερη ομολογία ενοχής για αυτό που εδώ και χρόνια έχουμε καταλάβει τι κάνει πραγματικά ο κυρ-Φώτης στο ποδόσφαιρο.

Είμαι βέβαιος ότι οι Μάκηδες του έβαλαν καλό βαθμό.

Δυστυχώς τα τελευταία 2 χρόνια δεν έρχεται και στα ΔΣ της Super League, για να του πω και την άποψη μου για αυτόν κατά πρόσωπο, αφού όλα τα ρυθμίζουν οι Μάκηδες.

Εκτός από τον Πιαλόγλου χάσαμε και τον κυρ-Φώτη.

Δυστυχώς για αυτόν η τύχη του θα είναι ίδια.

Είμαι βέβαιος ότι από στιγμή σε στιγμή, εκτός από τον Bill Papas, στο Αγρίνιο θα έρθει ο νέος επενδυτής, ο Pit Pipas!

Αυτός μάλλον δεν θα είναι από την Αυστραλία, θα είναι από τη Νέα Ζηλανδία και θα αγοράσει τον Παναιτωλικό, γιατί ερωτεύτηκε τη λίμνη Αμβρακία και τις φυσικές ομορφιές της…».