Καταγγελία για «σκουπίδια εντός και εκτός του γηπέδου της ακαδημίας ποδοσφαίρου της ΑΠΟΞ»

Χαμός γίνεται με τα σκουπίδια σε χώρο που παίζουν ποδόσφαιρο και μάλιστα μικρά παιδιά, στα γήπεα που χρησιμοποιούνται από τις ακαδημίες της ΑΠΟΞ.

Χαρακτηριστικές είναι και οι φωτογραφίες που ανέβηκαν απο τον John Kamino στην διαδικτυακή ομάδα της Ξάνθης «Στραβά κι Ανάποδα», ενώ ακολουθησε και καυστικό σχόλιο αναγνώστριας.

Εγραψε ο John Kamino: «Υπαρχη θεμα στης ακαδημιες του αποξ (στα γυπεδα) .Ειναι γεματο σκουπιδια παντου κ αυτο ειναι επικινδηνο για τα παιδια που πεζουν εκει ποδοσφαιρο…οι υπεφθυνη της ομαδας πηγαν στο δημαρχο μια φορα τους εστειλε καδους αλλα τους κλεψανε απο το δροσερο.Απο τοτε κανεις δεν παει ουτε για να μαζευουν τα σκουπιδια Τους προτιναν απο τον αποξ να κανουν αυτους τους καδους που μπενουν στο εδαφος αλλα τπτ.Ειναι τραγικο ολο το σκινηκο κ επικυνδηνο..Ευχαριστω».

Από την πλευρά της σχολίασε η Ειρήνη Βασιλειάδου: «Είναι τραγικό γιατί τα σκουπίδια δεν βρέθηκαν μόνα τους εκεί… Ποιος νοήμων άνθρωπος ρε φίλε πάει και πετάει στιβες σκουπίδια! Ήμαρτον η ηλιθιότητα ξεπερνάει τα όρια! Και να ταν μόνο εκεί!»