Ικανοποίηση στον ΝΟΑ! Μόνος κολυμβητικός και ιστιοπλοϊκός σύλλογος της Θράκης στο Μητρώο της ΓΓΑ

Μόνο τυχαία αποδεικνύεται ότι δεν ήταν η επιλογή του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης κατά την προ τριών εβδομάδων επίσκεψή του στην Θράκη.

Προφανώς ο υφυπουργός πριν αποφασίσει με το επιτέλείο του την επ΄σικεψη, ήλεγξαν ότι ο ΝΟΑ πληρούσε όλα τα κριτήρια και είχε ήδη πιστοποιηθεί στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σε αντίθεση με την συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων της χώρας.

Μάλιστα, ο ΝΟΑ είναι ο μόνος κολυμβητικός σύλλογος της Θράκης και ένας από τους τρεις πανελλαδικά, που έλαβε την έγκριση. Οπως επίσης είναι και ένας από τους μόλις τρεις πανελλαδικά ιστιοπλοϊκούς συλλόγους που εγκριθηκαν, επίσης ο μόνος στην Θράκη.

Λίγο μετά την δημοσιοποίηση της λίστας από την ΓΓΑ, ο ΝΟΑ ανέφερε στα social media:

Μόλις πριν λίγο έγιναν γνωστά τα εγγεγραμμένα σωματεία, του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης (ΝΟΑ) συγκαταλέγεται στα 3 μόλις σωματεία που πληρούν τις οικονομικές και αγωνιστικές προϋποθέσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα, στα αθλήματα της Κολύμβησης, της Τεχνικής Κολύμβησης, της Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης & της Ιστιοπλοΐας Ολυμπιακού Τριγώνου.
Η συστηματική δουλειά χρόνων που γίνεται τόσο σε Αγωνιστικό όσο και Οργανωτικό επίπεδο στον ΝΟΑ έρχεται να επιβεβαιωθεί με τον πιο επίσημο τρόπο από την λεπτομερή αξιολόγηση που γίνεται για πρώτη φορά από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, καταδεικνύοντας τον ΝΟΑ στην πρωτοπορία τόσο σε Τοπικό όσο και Πανελλήνιο επίπεδο.
So proud to be a NOAer