Champions League: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για το Σίτι-ΟΣΦΠ και τα άλλα επτά ματς της βραδιάς

Με την τρίτη αγωνιστική συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με οκτώ παιχνίδια να διεξάγονται το Σάββατο, ανάμεσά τους και το σπουδαίο της Μάντσεστερ Σίτι με τον Ολυμπιακό.

Οπως κάνει κάθε πρωι που έχει αγωνιστική δράση για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, το ThrakiSportS σας παρουσιάζει τις προβλέψεις των συμμετεχόντων στο ThrakiSportS Champions League Predictor που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Πρόκειται για το παιχνίδι προβλέψεων που χαρίζει έναν βαθμό σε όποον βρει το σωστό σημείο και μέχρι τρεις βαθμούς αν πετύχει και το ακριβές σκορ, με στόχο μέσα από ένα συστημα βαθμολογίας να αναδειχθεί στο τέλος της σεζόν ο κορυφαίος.

Παρακάτω οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τα οκτώ παιχνίδια της Τρίτης:

Λοκομοτίβ Μόσχας – Ατλέτικο Μαδρίτης: Το 87% προβλέπει διπλό των Ισπανών, ένα 9% ποντάρει στην ισοπαλία και μόλις το 4% πιστεύει ότι θα νικήσουν οι Ρώσοι.

Σαχτάρ Νόνετσκ – Μπορουσια Μενχενγκλαντμπαχ: Το 59% εκτιμά οτι θα νικησουν οι Ουκρανοί, τπ 27% ισοπαλία και το εναπομείναν 14% νίκη των Γερμανών.

Σαλτσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου: Το 98% βλεπει νίκη της γερμανικής ομάδας μέσα στην γειτονική Αυστρία. Μόλις το 1% βλεπει άσσο και άλλο τόσο ισοπαλία.

Ρεαλ Μαδρίτης – Ιντερ Μιλάνου: Το 64% πιστευει ότι θα νικήσουν οι Ισπανοί, ένα όχι ευαταφρόνητο 25% ποντάρει στην ισοπαλία και το 14% σε διπλό των Ιταλών.

Μάντσεστερ Σιτι – Ολυμπιακός: Το 97% εκτιμά ότι θα κερδισει η αγγλική ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, το 2% βλεπει ισοπαλία και το 1% διπλό του Ολυμπιακού.

Πόρτο – Μαρσέιγ: Ενα συντριπτικό 81% πιστεύει ότι θα κερδίσει η ομάδα της Πορτογαλίας, ένα 15% εκτιμά οτι το ματς θα λήξει ισόπαλο ενώ το 4% βλέπει διπλό των Γάλλων.

Μιντιλαντ – Αγιαξ: Το 88% υποστηρίζει ότι θα νικήσουν εκτός έδρας οι Ολλανδοί, το 9% ποντάρει στην ισοπαλία και μολις το 3% βλεπει ασσο των Δανων.

Αταλάντα – Λίβερπουλ: Το 64% πιστειε οτι θα κερδίσουν οι Άγγλοι, το 23% ποντάρει στην ισοπαλία και το 13% στον άσσο των Ιταλών.