Με Τζάτζο, Ψωμά και Γκλαβίνη το νέο 7μελές ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη! Όλες οι αποφάσεις της ΓΣ…

Ανακοινώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ Ξάνθη που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και μέσα σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και το νέο ΔΣ της ομάδας.

Σε αυτό λοιπόν, μετέχουν πλέον οι Ξανθιώτες Ανδρέας Γκλαβίνης και Σοφία Ψωμά, όπως επίσης και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδος Μάκης Τζάτζος. Με αυτόν τον ηχηρό τρόπο καλύφθηκαν οι θέσεις που εξ αρχής προορίζονταν να δοθούν σε σημαίνοντα στελέχη της τοπικής κοινωνίας.

Όπως αναμενόταν, πρόεδρος ανέλαβε ο Ελληνοαυστραλός Μπιλ Πάπας, διευθύνων σύμβουλος ο Τάσος Γιαμουρίδης και αντιπρόεδρος ο Φάνης Ουζουνίδης, επιβεβαιώνοντας το σχετικό ρεπορτάζ του ThrakiSportS προ ημερών.

Απουσιάζει παντελώς το όνομα του γενικού διευθυντή της Σίντνεϊ Ολίμπικ Ντέιμον Χάνλιν, αν και είχε ανακοινωθει από ΜΜΕ της Αυστραλίας.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε επίσημα ότι άλλαξε έδρα η εταιρεία και πλέον μεταφέρθηκε στον Δήμο Αβδήρων, όπως αναμενόταν, ενώ έγινε και η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της τάξης των περίπου πέντε εκατομμυρίων ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας (αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά ανακοινώνονται αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ αφού με το παλιό καθεστώς δεν υπήρχαν τέτοιες ενημερώσεις μέσω επίσημων δελτίων Τύπου):

«Κατά την Γενική Συνέλευση του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020 στο αθλητικό κέντρο της ομάδας, λήφθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις:

1. Εκλέχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, που απαρτίζεται από τους:

  • Πρόεδρος: Bill Papas
  • Διευθύνων Σύμβουλος: Τάσος Γιαμουρίδης
  • Αντιπρόεδρος: Φάνης Ουζουνίδης
  • Μέλη: Χρήστος Καραγκιοζέλης, Ανδρέας Γκλαβίνης, Μάκης Τζάτζος, Σοφία Ψωμά.

2. Εγκρίθηκε ομόφωνα η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας κατά τέσσερα εκατομμύρια οκτακόσιες σαράντα εννέα χιλιάδες εννιακόσια ενενήντα πέντε ευρώ και ενενήντα λεπτά (4.849.995,90€ ) με την έκδοση 442.922 νέων ονομαστικών μετοχών ονομαστικής αξίας 10,95 € εκάστης, με καταβολή μετρητών και κεφαλαιοποίηση ποσών προοριζόμενων για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

3. Τακτοποιήθηκε οριστικά το ζήτημα της μεταφοράς της έδρας της Εταιρείας από τον Δήμο Ξάνθης στο Δήμο Αβδήρων».