Κλείνουν τα γραφεία της Δόξας Δράμας μετά το κρούσμα στον (παραιτηθέντα) Απόστολο Πετράκη

Θετικός στον κορονοϊό είναι φημολογούμενος νέος επενδυτής της ΠΑΕ Δόξα Δράμας Απόστολος Πετράκης, ο οποίος απασχόλησε έντονα τα μέσα ενημέρωσης πανελλαδικά εξαιτίας του μη λευκού ποινικού του μητρώου.

Ο σύμβουλος της Δόξας Δράμας που δήλωσε την παραίτησή του από την ομάδα μόλις η ΕΕΑ δεν έδωσε πιστοποιητικό συμμετοχής στην ΠΑΕ εξαιτίας του (την οποία παραίτηση ωστόσο η ΠΑΕ δεν έχει ανακοινώσει αν την κάνει αποδεκτή ή όχι), έγραψε ο ίδιος στα social media:

«Μετά από προληπτικό έλεγχό που υπέβληθηκα λόγο του ότι είχα έρθει σε επαφή με κρούσματα κορονοιου, και κάνοντας το μοριακό τεστ ανιχνεύσεις του covid 19. Σήμερα το πρωί μου ανακοινώθηκε ότι είμαι θετικός. Όσοι έχουν έρθει σε επαφή μαζί μου αυτές τις ημέρες οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και καλό θα ήταν μέχρι να κάνουν και αυτοί το τεστ να μην έρθουν σε επαφή με άλλους ανθρώπους.. Ζούμε μια δύσκολη και σκοτεινή εποχή αλλά πάντα μετά από τις πιο άγριες καταιγίδες, βγαίνει ο πιο λαμπρός ήλιος».

Ακολούθως η ΠΑΕ Δόξα Δράμας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, που ενδεχομένως να δείχνει και την στάση της απέναντι στην παραίτηση Πετράκη:

«Σας ενημερώνουμε ότι μετά από υπόδειξη του ΕΟΔΥ, τα γραφεία της Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ θα παραμείνουν κλειστά για 14 ημέρες λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Covid 19. Τα κρούσματα έχουν διαπιστωθεί σε συνεργάτες της Διοίκησης και θα παραμείνουν όλο αυτό το διάστημα σε κατ’ οίκον περιορισμό για 14 ημέρες».