Ισόπαλος ο ΑΠΟΕΛ με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα του «καυτού» Ντιγκινί! Στην κερκίδα ο αντι-Ουζουνίδης

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι του ΑΠΟΕΛ με τον Απόλλωνα Λεμεσού στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τους γηπεδούχους αν και χωρίς τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο και με υπηρεσιακό προπονητή να μένουν για τέταρτο αγώνα χωρίς νίκη και στο -11 από την πρωτοπόρο ομάδα της Λεμεσού.

Ο Απόλλωνας του καυτού φετος Νικολά Ντιγκινί (5 γκολ) αν και χωρίς τους Γιαννιώτα, Λάρσον και Νταμπό προηγήθηκε με το γκολ του Μάρκοβιτς, ωστόσο οι «γαλαζοκίτρινοι» κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Ντονγκαλά και να παίρνουν έτσι τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στις κερκιδες τον αγώνα παρακολούθησε ο 61χρονος Ιρλανδός κόουτς Μικ Μακάρθι ο οποίος θα έχει συζητήσεις με τη διοίκηση και αν βρεθεί η χρυσή τομή θα αναλάβει την ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Στην πολύχρονη καριέρα του ως προπονητής δούλεψε σε τέσσερις ομάδες και μια εθνική. Στην Γούλβς και την Ίπσουιτς έμεινε από 6 χρόνια στον πάγκο τους, στην Μίλγουολ 4 και άλλα 3 στην Σάντερλαντ. Στην Εθνική Ιρλανδίας είχε δυο θητείες και ήταν ο τελευταίος προπονητής που την οδήγησε σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του εκπρόσωπου Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριου Πετεβίνου για το συγκεκριμένο θέμα: «Ο Μακάρθι δεν είναι επίσημα ακόμα προπονητής μας. Δεν έχουμε ολοκληρώσει τις συζητήσεις. Όταν θα υπάρξει κάτι ανακοινώσιμο, θα ενημερώσουμε. Αυτή τη στιγμή, είναι ο πρώτος υποψήφιος, αλλά δεν έχουμε κάτι οριστικό. Είναι εδώ και ο βοηθός του».