Απόθέωση του «μαθητή» Σιαμπάνη για τον «δάσκαλο» του στον Άρη Γιάννη Πλαβούκο

Τις ευχαριστίες του εκτός των άλλων εξέφρασε προς τον προπονητή τερματοφυλακων με παρελθόν και στον Πανθρακικό Γιάννη Πλαβούκο η αποκάλυψη κάτω από το γκολπόστ του Άρη ο 21χρονος τερματοφύλακας, που ελέω Covid και των απουσιών των Μπουσέ και Κουέστα έκανε ντεμπούτο για τους κιτρινόμαυρος αγωνιζόμενος μετά από 3,5 χρόνια στην Super League.

Ο Σιαμπάνης πραγματοποίησε την 3η του εμφάνιση στην Super League, και την πρώτη του εμφάνιση σα βασικός, αφού σε δυο αγώνες του ΠΑΟΚ είχε αγωνιστεί ως αλλαγή την σεζόν 2016-17 (30′ με Βέροια και 48′ με Κέρκυρα). Ακόμη έχει αγωνιστεί σε Ολυμπαικό και Νόττιγχαμ Φόρεστ χωρίς να έχει πάρει παιχνίδια με την πρώτη ομάδα.

Οι δηλώσεις του στην Nova για τον Γιάννη Πλαβούκο: «Όλα αυτά προέρχονται από σκληρή προπόνηση, πέρασα πολλά, δεν παράτησα τον εαυτό μου παρά τον τραυματισμό μέγάλης διάρκειας που είχα. Ηρθα σε μια ομάδα με μεγάλους στόχους. Είναι μια δικαίωση για τον προπονητή των τερματοφυλάκων μας, τον Γιάννη Πλαβούκο. Εχει αναλαβει στο παρελθόν μεγάλα ονόματα (Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Τσιντώτας, Διούδης) που μας δίνει μεγάλη αύρα. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που ήρθα στον Άρη για να ερθω να δουλεψω μαζί του. Χαίρομαι για αυτόν γιατί πιστεύω αυτός χαίρεται περισσότερο και από μένα. Είτε ήμουν 17 είτε μεγαλύτερος στα 21, θα ήθελε να παίξω γιατί πιστεύει σε μένα και τον ευχαριστώ δημόσια».

Όλες οι δηλώσεις του Σιαμπάνη ΕΔΩ.