Αλλά δύο διεθνείς παίκτες της ΑΕΚ θετικοί στον κορονοϊο, σε καραντίνα παραμένει ο Αραμπατζής

Αυξήθηκαν τα κρούσματα στην Εθνική Ομάδα Χάντμπολ Ανδρών, καθώς μετά τον Χαράλαμπο Δομπρή ανιχνεύθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και οι συμπαίκτες του στην ΑΕΚ Παναγιώτης Νικολαϊδης και Γιάννης Καλόμοιρος.

Θετικός έχει βρεθεί και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χάντμπολ Κώστας Γκαντής. Εξαιτίας των κρουσμάτων αυτών αναβλήθηκαν και οι αγώνες της προκριματικής φάσης του Euro 2020 με την Γαλλία και την Σερβία.

Εξαιτιας των κρουσμάτων βρίσκονται σε καραντίνα και οι άλλοι διεθνείς, ανάμεσά τους και ο Εβρίτης συμπαίκτης τους τόσο στην ΑΕΚ όσο και στην Εθνική Βαγγέλης Αραμπαζής, όπως είχε ανακοινωθεί από την περασμένη εβδομάδα. Πάντως ο Αλεξανδρουπολίτης στα τεστ ήταν αρνητικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΧΕ:

«Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει ότι οι διεθνείς αθλητές της Εθνικής Ανδρών υποβλήθηκαν χθες σε νέα τεστ covid-19.
Από τα δείγματα προέκυψαν δύο θετικά που ανήκουν στους αθλητές της ΑΕΚ, Παναγιώτη Νικολαϊδη και Γιάννη Καλόμοιρο, δηλαδή επαφές του πρώτου θετικού κρούσματος (Χαράλαμπος Δομπρής) που είχε προκύψει την περασμένη Τρίτη.
Οι αθλητές τέθηκαν σε περιορισμό και αποχή από προπονήσεις και αγώνες, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο ΓΓΑ- ΕΟΔΥ. Η Ομοσπονδία εύχεται περαστικά στους διεθνείς αθλητές και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους».